Adios Los Kilos! Weg met die kilo’s!

Zijn er na een heerlijke vakantie wat kilootjes bijgekomen? Wij gaan je helpen om die kilo’s weer kwijt te raken. Daarvoor hebben wij een
super leuke middag op 13 september. We vertellen je hoe je met lekkere en gezonde gerechten snel kilo’s kwijtraakt. En het leuke is je kan direct die gezonde gerechten proeven. Helemaal GRATIS!

Wanneer?  13 september
Hoe laat?   vanaf 15.00 tot 19.00 uur
Waar?        Gezond Leven winkel van Hoytemastraat 26 Den Haag
Voor wie?   Iedereen die gezond wil eten en leven
Kosten?     GRATIS

Kom samen met een vriendin, zus, moeder, dochter of vriend, zoon, broer, vader, kortom neem iemand mee die ook graag advies en tips wil over gezond eten en leven. Er staat voor jullie een leuke goodiebag klaar!

Verander je leefstijl met PowerSlim.

PowerSlim is geen dieet, maar een verandering van je leefstijl. Het is een programma waarbij je niet mínder gaat eten, maar anders leert eten. Dit onder onze persoonlijke begeleiding. Het programma is zo ontwikkeld dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven. Hierdoor is het makkelijk vol te houden en dit zal jouw motivatie zeker goed doen!
Iedere week heb je een consult bij het Gezond Leven team waarmee je simpel en doeltreffend samen de drie fases van het PowerSlim programma doorloopt. Met ongeveer zes eetmomenten per dag zorg je ervoor dat je de hele dag door smakelijk en gevarieerd blijft eten. Tijdens die momenten vervang je gangbare voedingsmiddelen door PowerSlim producten, maar eet je ook diverse vlees- en vissoorten, eieren en lekker veel groenten. Je werkt toe naar een bewust voedingspatroon waarbij genieten mag.
We laten je na jouw programma natuurlijk niet zomaar los. We blijven je nog een jaar lang begeleiden zodat je ook leert je nieuwe eetpatroon zelf te kunnen vasthouden.
Om je te helpen de kilo’s kwijt te raken hebben we de hele maand een leuke PowerSlim actie, zodat je heel voordelig kan starten met het PowerSlim programma.

De hele maand september voordeel op PowerSlim Starterspakket

PowerSlim starterspakket actieEen compleet pakket met een variatie van 46 PowerSlim producten voor ontbijt lunch, diner en tussendoor. Compleet met voorbeeld weekmenu en overheerlijke recepten voor een goede start van het programma. Probeer uit wat je lekker vindt en stel daarna zelf je menu samen of gebruik het PowerSlim kookboek met voorbeeldmenu’s.
Inhoud: 7-9 dagen ontbijtjes, lunches en avondmaaltijden en tussendoortjes.
Verder een kookboek met recepten en 2 potjes vitamines en mineralen.
Natuurlijk krijg je er een goed en passend advies bij, speciaal voor jou.

 

 

Wordt jij het gezicht van “Adios Los Kilos”?

We zijn op zoek naar (toekomstige) PowerSlimmers die het “gezicht” willen zijn van “Adios Los Kilos”. We gaan samen met jou het PowerSlim programma in, je deelt jouw verhaal en behaalde resultaten.
En bereik je je doelstellingen dat hebben wij als beloning een “Lekker in je vel” pakket voor je waaronder een kleding/kleur advies, bezoek aan de schoonheidspecialiste, een gratis intake.
Geef je op om onze ambassadeur te worden. Laat je inspireren door het mooie verhaal van Michiel.
Succes story van Michiel Boot

Schrijf je in voor één van de workshops en krijg grip op gezond leven.

Workshop Agenda

[ecs-list-events] Klik op de titel van een workshop om meer over de workshop te lezen en/of je direct aan te melden 
[recent_blog_post limit=”2″]