• Professionele begeleiding
  • De juiste afslankproducten
  • Meerdere locaties in de regio Den Haag

Bewust eten

Bewust eten heeft meerdere voordelen. Zo helpt een bewustwording van je eetpatronen bij het veranderen van je eetgewoontes om een gezondere leefstijl aan te nemen. Daarnaast is bewust eten een belangrijk onderdeel van afslankprogramma’s. Ook is het belangrijk dat je bewust eet wanneer je met gezondheidsproblemen kampt. Het loont zich dus hoe dan ook om je eetgewoontes eens te analyseren en te kijken waar er ruimte is voor verbetering. Dit doe je natuurlijk het best met de professionele hulp van een diëtist.

Bewust eten en goede voeding dragen bij aan jouw gezondheid

Bij verschillende gezondheidsproblemen biedt bewust eten uitkomst. Natuurlijk is er ook zorg nodig en zijn medicijnen in veel gevallen onmisbaar, maar gezond eten draagt zeker bij aan een vermindering van klachten. Zeker wanneer je diabetes hebt of een te hoog cholesterolgehalte is er veel dat je kunt verbeteren door op je eetgedrag te letten. Hierbij helpt Gezond Leven Diëtisten je graag. In samenspraak met jou stellen we een persoonlijk plan op. Daarnaast ondersteunen we je van begin tot eind en kun je rekenen op goede nazorg.

Volg een workshop of plan een afspraak in

Wanneer je bewuster wilt eten, helpt ons voedingsadvies enorm, maar er is meer dat wij voor jou doen. Zo bestel je in onze webshop eenvoudig diverse koolhydraatarme producten die je helpen om grip te krijgen op de hoeveelheid koolhydraten die je eet. Ook kun je bij ons terecht voor diverse workshops over gezonde voeding. Wil je meer weten of direct een afspraak maken voor een consult? Vul dan het contactformulier in of bel naar 070 3268983. Dan heb je binnen een week je eerste consult.

Schrijf je in voor één van de workshops en krijg grip op gezond leven.

Workshop Agenda

Klik op de titel van een workshop om meer over de workshop te lezen en/of je direct aan te melden 
Van Tanisha Pahladsingh / januari 31, 2020

Voeding vóór en tijdens de zwangerschap

Als je zwanger bent of als je zwanger wilt worden moet je extra letten op wat je eet en drinkt....

Lees verder
Van Tanisha Pahladsingh / januari 24, 2020

De Overgang

Elke vrouw krijgt te maken met de overgang. Bij de een verloopt de overgang ingrijpender dan bij de ander. Sommige...

Lees verder