Blog

Portiegrootte
Van Lotty Koerse / september 14, 2020

Portiegrootte

Tegenwoordig ligt de supermarkt vol met voordeelverpakkingen. Het lijkt zelfs alsof niet alleen de verpakkingen maar ook de producten steeds groter worden. Daarnaast zijn porties in restaurants vaak veel groter...

Lees verder
To eat or not to eat: Made Good, Apple Cinnamon Granola Minis
Van Elenna de Roode / augustus 31, 2020

To eat or not to eat: Made Good, Apple Cinnamon Granola Minis

De verpakking De verpakking ziet er aantrekkelijk uit en het zijn handige meeneem zakjes. Er zijn meerdere smaken zoals ‘Mixed Berry’ en ‘Strawberry’. De voedingswaarde   Zoals je ziet bevat...

Lees verder
Voedingsvezel, onverteerbaar maar onmisbaar
Van Lotty Koerse / augustus 17, 2020

Voedingsvezel, onverteerbaar maar onmisbaar

Wij adviseren onze cliënten om vezels te verwerken in het dagmenu. Maar waarom zijn vezels zo belangrijk en hoe krijg je voldoende binnen? Wat zijn vezels en waarom hebben we...

Lees verder
Duurzamer koken? Jij maakt het verschil!
Van Lotty Koerse / augustus 3, 2020

Duurzamer koken? Jij maakt het verschil!

Oogsten, verwerken, transporteren en distribueren van voedsel draagt bij aan een grote ecologische impact. Het duurzamer bereiden van voedsel en streven naar zero waste is dan ook een hot topic....

Lees verder
Vakantie, wat nu?
Van Tanisha Pahladsingh / juli 20, 2020

Vakantie, wat nu?

Of we dit jaar naar het buitenland gaan of dichter bij huis vakantie vieren, gezond blijven eten kan in deze periode een uitdaging vormen. Uiteraard is het belangrijk om niet...

Lees verder
Vier de zomer met een gezonde bbq!
Van Elenna de Roode / juli 6, 2020

Vier de zomer met een gezonde bbq!

Het is heerlijk weer en we vinden het gezellig om buiten te barbecueën.  Maar past barbecueën in een gezond eetpatroon? Het antwoord is ja! Maar maak bewuste keuzes. Ga na...

Lees verder
1 2 3 7