Locatie Corbulo (Voorburg)

Deze spreekuur locatie zit in gezondheidscentrum Corbulo. We werken samen in een klein, hecht team van huisartsen en praktijk ondersteuner. Elke woensdag is de diëtist aanwezig om voedingsadvies op maat te geven.

Op deze locatie kun je geen producten aanschaffen. Kom hiervoor naar de locatie op de Hoytemastraat in Den Haag of bestel eenvoudig in onze webshop.

Contact & Openingstijden

070 326 8983
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 09:00 18:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Wij helpen je graag

Berdien

Specialisaties: Bewuste voeding, Gezond afvallen

Op deze locatie kunnen we met het volgende helpen

PS. Food & Lifestyle (voorheen: PowerSlim)

Wil jij in 2023 snel en op een gezonde manier gewicht verliezen? Met behulp van gezonde, kant-en klaar-producten val je gemiddeld 1- 2 kg per week af. PS. Food & Lifestyle heeft een scala aan ontbijtproducten, tussendoortjes en warme maaltijden. De voeding is koolhydraatarm en eiwitrijk. Hierdoor heb je een vol gevoel en verdwijnt de trek in zoetigheid.

Meer informatie

Grip op koolhydraten (GOK)

Het grip op koolhydraten programma is een programma van 6 weken waarbij je gezonde, biologische producten eet. Deze zorgen voor gewichtsverlies, meer vitaliteit en energie.

Meer informatie

Mindful eten

Ga je meer eten als je je onrustig, down, moe, onzeker of blij voelt? Deze training biedt je handvatten om de
haat-liefde verhouding met eten te doorbreken. Je ontdekt hoe je van binnenuit een evenwichtige relatie met eten opbouwt.

Meer informatie

Voedingsadvies

 Heb je medische klachten of heb je een strikt sportschema en heb je daar voedingsadvies bij nodig? Dan kunnen wij jou helpen met een persoonlijk voedingsadvies. De juiste voeding kan enorm helpen bij herstel, afname van klachten of verbetering van sportprestaties. Het Gezond Leven Diëtisten Team uit Den Haag is gespecialiseerd in voedingsadvies en begeleiding. We zijn daarnaast ook een online diëtist dus we helpen je graag zowel in de winkel als online. 

Meer informatie

Onze merken

Callowfit
GG-Scandinavian
Prodimed
PS. Food & Lifestyle
PS. Life
Pure the Winery
Quest
Walden farms