KINDEREN

Als kinderen gezond eten, groeien ze goed en presteren ze beter op school. Ouders weten vaak wel wat een gezonde voeding is, maar lastiger is het om elke dag een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Waar moet je op letten bij het inkopen van gezond eten? Zijn light frisdranken ongezond? Mag mijn baby al een fruithapje? Voor alle vragen over gezond eten kunt u bij ons terecht.

TIENERS 

Ook tieners en jongeren zijn bij ons aan het juiste adres. Wil jij graag slanker, gespierder of fitter worden? Wij kunnen je hierbij helpen!

VOLWASSENEN 

Voor de behandeling van overgewicht, diabetes, het prikkelbaar darm syndroom, PCOS, allergieën en eetstoornissen kun je bij ons terecht op de verschillende praktijklocaties. We bieden je zorg op maat in een individueel consult.

We maken voor jou een voedingsadvies en ondersteunen je met de juiste informatie. Verder helpen we je bij het volhouden om anders te eten. Als je bijvoorbeeld niet gewend bent om te ontbijten, helpen we je met slimme oplossingen om het vol te houden.

Voor groepsconsulten bieden wij ondersteuning als leefstijlcoach. In groepen leer je samen wat een gezonde voeding is. Vraag naar de mogelijkheden.

OUDEREN 

Als je ouder wordt, verandert je smaak en kan afvallen of aankomen lastig zijn. Zeker als er sprake is van bepaalde ziekten of klachten. We bieden je een individueel consult, eventueel aan huis, mocht dit noodzakelijk zijn.

VERGOEDING 

De diëtist zit in het basispakket van elke zorgverzekering. We hebben als bedrijf contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Er wordt vanuit de basisverzekering een intake en drie herhalingsconsulten vergoed. De diëtist zit vaak ook in de aanvullende ziektekostenverzekering. Raadpleeg hiervoor je polis.

Ketenzorg Ben je door de huisarts of praktijkondersteuner doorverwezen in verband met diabetes, hypertensie of COPD,  dan krijg je de behandeling bij de diëtist vergoed zonder je eigen risico aan te spreken.

Huisbezoeken Mocht het je niet lukken om langs te komen op locatie, komen wij ook bij je thuis. Vraag naar de mogelijkheden aan de diëtist.

We bieden een strippenkaart aan voor cliënten die meer consulten nodig hebben dan vergoed wordt door de zorgverzekeraar. We bieden pakketten aan van 5 en 10 consulten.

Consulten ook per skype mogelijk Ben je aan huis gebonden of kun je niet altijd naar een van onze locaties komen, een consult via skype is mogelijk. Zeker als u (tijdelijk) in het buitenland verblijft. Vraag naar de mogelijkheden.

Lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten en het Kwaliteitsregister Paramedici

SAMENWERKINGSPARTNERS 

Eetpsycholoog Overgewicht is beslist niet een kwestie van minder eten. Dat weet je zelf wel. Maar hoe realiseer je dat in de praktijk? Welke overtuigingen zorgen er steeds weer voor dat je je goede voornemen niet volhoudt? In 6 sessies krijg je van de eetpsycholoog alle tips en handvatten om een gezond eetpatroon op te bouwen. De behandeling van de eetpsycholoog wordt vergoed vanuit de ziektekostenverzekering.

Bergman Clinic Heb je een maagballon in Nederland of in het buitenland laten plaatsen en zoek je passende hulp bij het afvallen? Bij de Gezond Leven Diëtisten zijn wij gespecialiseerd in deze begeleiding.

AANVULLENDE BEHANDELMETHODEN 

Prodimed & MediSlank Wil je afvallen, maar gaat het niet snel genoeg? Wij hebben diverse koolhydraatarme en eiwitrijke producten in de Gezond Leven Winkel in de Van Hoytemastraat om je hierbij te helpen.

PowerSlim Kom je in de Gezond Leven Winkel op de Boomsluiterskade? Dan kunnen wij je helpen met de koolhydraatarme en eiwitrijke producten van PowerSlim.

Mind Full Één van onze collega’s is gespecialiseerd Mind Full Diëtiste. Zowel in groepsverband, maar ook tijdens individuele consulten, past ze deze specifieke technieken toe.

Grip op Koolhydraten (GOK-diëtisten) Overgewicht is beslist niet een kwestie van minder eten. Dat weet je zelf wel. Maar hoe realiseer je dat in de praktijk? De Gezond Leven Diëtisten zijn gespecialiseerde GOK-diëtisten en vertellen je graag meer over deze specifieke behandelmethode.

WIL JE DAT WIJ CONTACT OPNEMEN?

Wanneer je niet direct de juiste informatie op deze website vindt, neem dan contact met ons op door op onderstaande knop te klikken., Dan beantwoord je een aantal vragen waarna wij telefonisch contact met je opnemen.

TEVREDEN CLIËNTEN

Tevreden cliënten in de Gezond Leven Winkels 

Mw. Fia de Jong “Ontzettend inspirerend, goede begeleiding, ik blijf nog heel lang bij jullie.”

Mw. Overdijk “Berdien en haar medewerkers jullie houden het lijntje met de klant goed vast. succes.”

Mw. de Vries “Bedankt voor alle steun en motivatie en hoop tijdens een periode vol veranderingen.”

Nina, 18 jaar “Ik ben al 2,5 kilo lichter en heb veel meer energie dan eerder.”

Mevrouw Al-Mutair“Mijn gezondheid was niet optimaal en ik had last van rugpijn, daarom heb ik de beslissing genomen om af  te vallen. Ik begon 5 maanden geleden en sindsdien ben ik 16,3 kg verloren. Hartelijk dank voor uw geweldige dieet, het heeft gewerkt en ik voel me nu veel beter.”

Gezond Leven Diëtisten vind je op diverse locaties. Klik hier voor ALLE LOCATIES

info@gezondlevendietisten.nl | www.gezondlevendietisten.nl | Voedingsadviesbureau van Wezel bv | alle rechten voorbehouden | copyright 2017