Voor wie

Je eet gezond, Je leeft gezond!

Wij hebben er plezier in om jou te helpen gezond te leven en ervoor te zorgen dat je je vitaal en energiek voelt waardoor je nog meer kunt genieten van het leven. We helpen je graag bij al je voedingsvragen.
We hebben diverse programma’s en verkopen ook producten van de bekende merken zoals PowerSlim, OrangeFit, Alka, Prodimed, Medislank en nog veel meer.
Een Gezond Leven Diëtist helpt je door persoonlijke aandacht, enthousiasme en expertise gemotiveerd te blijven om je doelen te bereiken en te behouden.
Hieronder een korte greep uit onze diensten en programma’s.

WORKSHOPS

We verzorgen zeer regelmatig workshops over uiteenlopende onderwerpen:

 Grip op Koolhydraten: hoe eet je koolhydraat arm, tips en adviezen
 Specifieke afslankmethode: afvallen met Power Slim
 Reset sapkuur: 3- of 6 daagse reset kuur voor meer energie.
 Mind full eten: hoe eet je rustig en regelmatig
 Superhappie: verse koolhydraatarme en eiwitrijke repen voor na het sporten of voor tussendoor als je vitaal en op gewicht wilt blijven of wilt komen.

GEZONDHEIDSCHECK

Je kunt je direct via de website aanmelden en de gezondheidscheck invullen, je krijgt binnen eén dag een uitnodiging voor een persoonlijk consult met een diëtist die gespecialiseerd is in jouw vragen of klachten. Tijdens het consult wordt er dieper ingegaan op de door jouw ingevulde Gezondheidscheck, jouw doelen en de 6 pijlers van de Schijf van Gezondheid.
Je gaat naar huis met een persoonlijk GEZOND LEVEN PLAN wat perfect in jouw leven past.

PROGRAMMA’S

1. Afvallen met PowerSlim
Heb je als doel gesteld in 2019 snel wat kilo’s kwijt te raken? Dan is de begeleiding met PowerSlim iets voor jou! Met behulp van gezonde, kant en klaar producten val je gemiddeld 1- 2 kg per week af. PowerSlim is gemakkelijk, kant en klaar en heeft een scala aan ontbijtproducten, tussendoortjes en warme maaltijden. PowerSlim is een koolhydraatarm en eiwitrijk dieet. Door de goede hoeveelheid eiwitten in  de verschillende producten heb je een vol gevoel en verdwijnt de trek  naar zoetigheid.

2. Grip op koolhydraten (GOK)
Het grip op koolhydraten programma is een programma van 6 weken met gezonde, biologische producten die zorgen voor snel gewichtsverlies, meer vitaliteit en energie.
3. Mind full eten
Veel mensen gaan eten als ze zich onrustig, down, moe, onzeker of blij voelen. Deze training biedt je handvatten om de

haat-liefde verhouding met eten te doorbreken. Je ontdekt hoe je van binnenuit een evenwichtige relatie met eten opbouwt.

Begeleiding en advies

Heb je medische klachten of speciaal voedingsadvies bij sport inspanningen? Dan kan de juiste voeding enorm helpen bij herstel en/of afname van klachten of verbetering van prestaties . Het Gezond Leven Diëtisten Team is gespecialiseerd in voedingsadvies en begeleiding bij o.a:

Overgewicht Ondervoeding
Diabetes COPD
Darmklachten Eetstoornissen
Allergieën PCOS
Sport Lip- en lymfoedeem
Zwangerschap Kanker
Lactose -intolerantie Narcolepsie

VERGOEDINGEN

De diëtist zit in het basispakket van elke zorgverzekering. We hebben als diëtistenpraktijk contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland.

Schrijf je in voor één van de workshops en krijg grip op gezond leven.

Workshop Agenda

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen. Klik op de titel van een workshop om meer over de workshop te lezen en/of je direct aan te melden 

Zout, een noodzakelijke voedingsstof?
Van Tanisha Pahladsingh / januari 8, 2021

Zout, een noodzakelijke voedingsstof?

Keukenzout is de meest bekende en meest gebruikte soort zout. In spreektaal wordt met zout dan ook meestal keukenzout bedoeld....

Lees verder
Eetverleiding tijdens de kerstperiode? Daar heb ik geen last van!
Van Tanisha Pahladsingh / december 14, 2020

Eetverleiding tijdens de kerstperiode? Daar heb ik geen last van!

Elk jaar in de periode van Sinterklaas en Kerst praat iedereen over eetverleidingen. Wat cliché eigenlijk. Nou misschien toch niet,...

Lees verder