Onze diensten

Je eet gezond, Je leeft gezond!

Wij hebben er plezier in om jou te helpen gezond te leven en ervoor te zorgen dat je je vitaal en energiek voelt waardoor je nog meer kunt genieten van het leven. We helpen je graag bij al je voedingsvragen.
We hebben diverse programma’s en verkopen ook producten van de bekende merken zoals PowerSlim, OrangeFit, Alka, Prodimed, Medislank en nog veel meer.
Een Gezond Leven Diëtist helpt je door persoonlijke aandacht, enthousiasme en expertise gemotiveerd te blijven om je doelen te bereiken en te behouden.
Hieronder een korte greep uit onze diensten en programma’s.

WORKSHOPS

We verzorgen zeer regelmatig workshops over uiteenlopende onderwerpen:

 Grip op Koolhydraten: hoe eet je koolhydraat arm, tips en adviezen
 Specifieke afslankmethode: afvallen met Power Slim
 Reset sapkuur: 3- of 6 daagse reset kuur voor meer energie.
 Mind full eten: hoe eet je rustig en regelmatig
 Superhappie: verse koolhydraatarme en eiwitrijke repen voor na het sporten of voor tussendoor als je vitaal en op gewicht wilt blijven of wilt komen.

GEZONDHEIDSCHECK

Je kunt je direct via de website aanmelden en de gezondheidscheck invullen, je krijgt binnen eén dag een uitnodiging voor een persoonlijk consult met een diëtist die gespecialiseerd is in jouw vragen of klachten. Tijdens het consult wordt er dieper ingegaan op de door jouw ingevulde Gezondheidscheck, jouw doelen en de 6 pijlers van de Schijf van Gezondheid.
Je gaat naar huis met een persoonlijk GEZOND LEVEN PLAN wat perfect in jouw leven past.

PROGRAMMA’S

1. Afvallen met PowerSlim
Heb je als doel gesteld in 2019 snel wat kilo’s kwijt te raken? Dan is de begeleiding met PowerSlim iets voor jou! Met behulp van gezonde, kant en klaar producten val je gemiddeld 1- 2 kg per week af. PowerSlim is gemakkelijk, kant en klaar en heeft een scala aan ontbijtproducten, tussendoortjes en warme maaltijden. PowerSlim is een koolhydraatarm en eiwitrijk dieet. Door de goede hoeveelheid eiwitten in  de verschillende producten heb je een vol gevoel en verdwijnt de trek  naar zoetigheid.

2. Grip op koolhydraten (GOK)
Het grip op koolhydraten programma is een programma van 6 weken met gezonde, biologische producten die zorgen voor snel gewichtsverlies, meer vitaliteit en energie.

3. Mind full eten
Veel mensen gaan eten als ze zich onrustig, down, moe, onzeker of blij voelen. Deze training biedt je handvatten om de

haat-liefde verhouding met eten te doorbreken. Je ontdekt hoe je van binnenuit een evenwichtige relatie met eten opbouwt.

VERGOEDINGEN

De diëtist zit in het basispakket van elke zorgverzekering. We hebben als diëtistenpraktijk contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland.

Schrijf je in voor één van de workshops en krijg grip op gezond leven.

Workshop Agenda

Klik op de titel van een workshop om meer over de workshop te lezen en/of je direct aan te melden 

Van Elenna de Roode / september 6, 2019

Marijke is 10 kg afgevallen met PowerSlim

Marijke is in maart bij ons gestart met het Powerslim programma. Inmiddels is ze 10 kg afgevallen en heeft ze...

Lees verder
Van Elenna de Roode / augustus 23, 2019

De eetwissel

Sinds een paar maanden stimuleert het Voedingscentrum de Eetwissel. Door kleine veranderingen aan te brengen in je huidige eetpatroon maak...

Lees verder