GEZOND LEVEN WINKEL

We bieden alle consumenten de mogelijkheid om zonder afspraak binnen te komen lopen in de Gezond Leven Winkel in de Van Hoytemastraat en Boomsluiterskade. In de winkel bieden we alle behandelingen en krijg je advies over afslankproducten (Prodimed, Medislank, Orange Fit) , vitaminepreparaten, detoxkuren en levensmiddelen. Verder verzorgen we in de winkel allerlei workshops.

In de winkel op de Boomsluiterskade kun ook terecht voor een programma met Power Slim. Kijk voor meer informatie op onze Facebookpagina.

Wil je meer weten over de vergoedingen via de zorgverzekeraar? Klik dan op onderstaand overzicht voor informatie van alle zorgverzekeraars.

 

MIND FULL WORKSHOP

Heb je last van eetbuien? Heb je vaak het gevoel dat je de controle verliest over je eetgedrag? Of heb je al meerdere dieetpogingen gedaan, maar val je altijd weer terug in oude patronen? Dat zijn allemaal kenmerken van een emotionele eter.

Je bent niet de enige die deze problemen heeft. Talloze mensen herkennen zich in de bovenstaande vragen. Een streng dieet zal je niet verder helpen maar eerder het tegenovergestelde bereiken, namelijk: teleurstelling en frustratie.

Mind Full leven betekent bewuster genieten van de kleine dingen in het leven. Het betekent dat je leert om beter te luisteren naar je lichaam, naar je behoeften, wensen en verlangens. Je leert milder te zijn voor jezelf en bepaalde dingen te accepteren of juist los te laten.
Wil jij ook weer lekker in je vel zitten en je gezonder, fitter en slanker voelen? Meld je dan aan voor de Mind Full-Eten Workshop.

Tijdens deze training komen de volgende onderwerpen aan bod:
• Welke soorten honger zijn er?
• Hoe krijg ik grip op mijn eetbuien?
• Hoe kan ik beter naar mijn eigen lichaam luisteren?
• Hoe ben ik mijn saboterende gedachten de baas?
Aan het eind van de training heb je meer grip op je eetpatroon, zit je lekkerder in je vel en heb je meer zelfvertrouwen. Dit heeft als resultaat dat je gezonder gaat eten en daardoor gewicht verliest.

De training bestaat uit 6 bijeenkomsten van 1,5 uur.
• Kosten: 195,-

Wil je geen groepstraining maar liever Mind Full-oefeningen tijdens een 1 op 1 consult? Dit kan ook!
Je bent van harte welkom om een afspraak te maken voor een Mind Full-eten consult.

Ervaringen van cliënten die mee hebben gedaan aan de groepssessies
Simone ‘‘Een prettige cursus die me bewuster heeft gemaakt op vele gebieden en in het specifiek op het gebied van voeding.’’

Vera ‘‘De training was fijn, inzicht gevend, verhelderend en heeft echt bijgedragen aan meer grip op eten! Dank!’’

Het gemiddelde rapportcijfer voor deze training is een: 8,5

WIL JE DAT WIJ CONTACT OPNEMEN?

Wanneer je niet direct de juiste informatie op deze website vindt, neem dan contact met ons op door op onderstaande knop te klikken., Dan beantwoord je een aantal vragen waarna wij telefonisch contact met je opnemen.

ALGEMENE INFORMATIE

Wij zijn gespecialiseerd in gezonde en uitgebalanceerde voeding voor Ouderen. We bieden zorg aan senioren bij ondervoeding, ongewenst gewichtsverlies, hart- en vaatziekten en doorlig plekken. We bezoeken cliënten zowel thuis als in de verschillende verzorgingstehuizen. Heb je het idee dat de Gezond Leven Diëtisten iets voor jou kunnen betekenen? Klik dan hier voor meer informatie.

info@gezondlevendietisten.nl | www.gezondlevendietisten.nl | Voedingsadviesbureau van Wezel bv | alle rechten voorbehouden | copyright 2017