Gezond afvallen met Saxenda

Onze ervaring is dat bij gebruik van saxenda, de eetlust veel minder wordt en dat je kleinere porties gaat eten. Dit helpt om gewicht te verliezen. Onze cliënten verliezen gemiddeld 0,5 – 1,5 kg per week. Echter de regelmaat van eten en het verminderen van de calorie-inname doe je vaak onbewust. Hoewel Saxenda goed helpt om de eetlust te remmen, is het ook belangrijk om nieuwe en gezonde eetgewoontes aan te leren. Wij leren je wat een gezonde en gevarieerde voeding inhoudt. We hebben hiervoor een 12-weeks programma opgesteld; je ziet in elk weekmenu precies wat je kunt eten, ook een boodschappenlijst en recepten zijn toegevoegd.

Op deze wijze werk je toe – ook als je stopt met Saxenda- naar een gezond en gevarieerd eetpatroon voor de langere termijn.

Ook als je klachten ervaart door het gebruik van Saxenda zoals misselijkheid, buikpijn en verandering van stoelgang kunnen wij helpen met tips en adviezen.  

InternetGDH20221202 055

Heb je interesse in Gezond afvallen met Saxenda?

Dan maak je eerst een afspraak voor een kennismakingsgesprek bij één van onze Gezond Leven Diëtisten.

*Belangrijk is dat ons programma niet alleen gericht is op de periode dat cliënten Saxenda gebruiken, maar ook op de fase daarna. Zelfs wanneer het medicijn wordt gestopt, streven we ernaar dat patiënten doorgaan met het handhaven van een gezond en gevarieerd eetpatroon op de lange termijn. Ons doel is om niet alleen tijdelijke resultaten te behalen, maar om blijvende veranderingen te bevorderen voor een gezondere levensstijl.