Het Gezond Leven Diëtisten team

Wij helpen je graag bij al je voedingsvragen

Graag stellen we het Gezond Leven Diëtisten team aan je voor. Het team bestaat uit 6 vakbekwame, enthousiaste en gedreven diëtisten en assistenten. Onder leiding van Berdien van Wezel, tevens eigenaar van Gezond Leven Diëtisten en met ruim 25 jaar ervaring, staat het team voor een hoge kwaliteit in het persoonlijk begeleiden naar een gezonde levensstijl.

Of het nu gaat om gewicht verliezen, of juist ondervoeding, voedingsadvies na of tijdens ziekte, voedingsadviezen voor sporters, of het gezond leren eten voor kinderen, alle expertise hebben we in huis om jou met jouw voedingsvraagstuk te helpen.

Groepsfoto
foto berdien 2 scaled

Berdien van Wezel

Diëtiste en eigenaresse van Gezond Leven Diëtisten

Mijn specialisatie
  • lip-en lymfe-oedeem
  • PCOS & overgangsklachten
  • advies na behandeling COVID-19

 

“Ik help graag iedereen om zich vitaal en energiek te voelen. Persoonlijk contact, professionaliteit en service staan bij mij hoog in het vaandel”

Elenna de Roode

Elenna de Roode

Diëtiste

Mijn specialisatie
  • darmklachten zoals diarree, obstipatie, PDS, Fodmap-dieet
  • Afvallen of meer energie met Intermittent Fasting of koolhydraatbeperking
  • Kinderen en jongvolwassenen met over-ondergewicht

 

“Samen gaan we uitzoeken welke leefstijl en voedingsadviezen bij jou passen, zodat jij lekker in je vel zit en je doelen behaald!”.

Valerie Koppenol

Valerie Koppenol

Diëtiste

Mijn specialisatie
  • diabetes
  • ondervoeding en ondergewicht
  • leefstijl

“Als diëtist ben ik geduldig, enthousiast, ondernemend en betrokken. Het geeft me energie om cliënten tevreden de deur uit te zien gaan”

Tanisha Pahladsingh

Tanisha Pahladsingh

Gewichtsconsulent en assistent diëtist

 “Ik geniet ervan om met mensen te werken en help je graag met al je vragen in de winkel of aan de telefoon”

Nathalya Leenaars

Nathalya Leenaars

Assistent en online marketeer
“Ik zorg ervoor dat Gezond Leven Diëtisten online zichtbaar is. Daarom ontwerp en schrijf ik de content voor Instagram en Facebook. Ook zorg ik ervoor dat er blogs worden geplaatst en nieuwsbrieven worden geschreven. Verder help ik iedereen graag en enthousiast in de winkel of aan de telefoon.”

foto lisa 2 scaled

Lisa Sloendregt

Stagiaire

 

 

 

“Ik heb een tijdje stage gelopen bij Gezond Leven Diëtisten. Ik heb meegelopen met de diëtisten, menu’s geschreven die helpen bij het afvallen en blogs geschreven.”Al onze diëtisten kunnen voor een voedingsadvies in de Nederlandse en Engelse taal opstellen.
Alle diëtisten zitten in het kwaliteitsregister paramedici, zijn lid van de Nederlandse vereniging van diëtisten en hebben een samenwerkingsverband met Elzha.