Het Gezond Leven Diëtisten team

Wij helpen je graag bij al je voedingsvragen

Graag stellen we het Gezond Leven Diëtisten team uit Den Haag aan je voor. Het team bestaat uit 6 vakbekwame, enthousiaste en gedreven (online) diëtisten en assistenten. Onder leiding van Berdien van Wezel, tevens eigenaresse van Gezond Leven Diëtisten en met ruim 25 jaar ervaring, staat het team voor een hoge kwaliteit in het persoonlijk begeleiden naar een gezonde levensstijl.

Of het nu gaat om gewicht verliezen, of juist ondervoeding, voedingsadvies na of tijdens ziekte, voedingsadviezen voor sporters, of het gezond leren eten voor kinderen, alle expertise hebben we in huis om jou met jouw voedingsvraagstuk te helpen.

GLD05Nr305A3124
GLD10Nr305A3165

Berdien van Wezel

Diëtiste en eigenaresse van Gezond Leven Diëtisten. Den Haag, Voorburg en onlinediëtist

Mijn specialisatie
  • lip-en lymfe-oedeem
  • PCOS & overgangsklachten
  • advies na behandeling COVID-19

 

“Ik help graag iedereen om zich vitaal en energiek te voelen. Persoonlijk contact, professionaliteit en service staan bij mij hoog in het vaandel”

GLD12Nr305A3183

Elenna de Roode

Diëtiste. Den Haag en onlinediëtist

Mijn specialisatie
  • darmklachten zoals diarree, obstipatie, PDS, Fodmap-dieet
  • Afvallen of meer energie met Intermittent Fasting of koolhydraatbeperking
  • Kinderen en jongvolwassenen met over-ondergewicht

 

“Samen gaan we uitzoeken welke leefstijl en voedingsadviezen bij jou passen, zodat jij lekker in je vel zit en je doelen behaald!”.

GLD15Nr305A3241

Tarah Luisman

Diëtiste. Den Haag en onlinediëtist

Mijn specialisatie
  • diabetes
  • ondervoeding en ondergewicht
  • ouderenzorg

“Als diëtist ben ik geduldig, doortasten, empatisch en betrokken. Het geeft me energie om cliënten tevreden de deur uit te zien gaan”

GLD16Nr305A3276

Tanisha Pahladsingh

Gewichtsconsulent en assistent diëtist

 

“Ik geniet ervan om met mensen te werken en help je graag met al je vragen in de voedingsadvieswinkel in Den Haag, Benoordenhout of aan de telefoon”

GLD19Nr305A3289

Nathalya Leenaars

Assistent diëtist en online marketeer
“Ik zorg ervoor dat Gezond Leven Diëtisten online zichtbaar is. Daarom ontwerp en schrijf ik de content voor Instagram en Facebook. Ook zorg ik ervoor dat er blogs worden geplaatst en nieuwsbrieven worden geschreven. Verder help ik iedereen graag en enthousiast in de voedingsadvieswinkel in Den Haag,  Benoordenhout of aan de telefoon.”

GLD08Nr305A3145

Iris van Vlaardingen

Stagiaire

“Ik heb een tijdje stage gelopen bij Gezond Leven Diëtisten, locatie Den Haag, Benoordenhout. Ik heb meegelopen met de diëtisten, menu’s geschreven die helpen bij het afvallen en blogs geschreven.”

 

Al onze diëtisten kunnen voor een voedingsadvies in de Nederlandse en Engelse taal opstellen.
Alle diëtisten zitten in het kwaliteitsregister paramedici, zijn lid van de Nederlandse vereniging van diëtisten en hebben een samenwerkingsverband met Elzha.

 

logo bijelkaar horzontaal