Het Gezond Leven Diëtisten team

Wij helpen je graag bij al je voedingsvragen

Graag stellen we het Gezond Leven Diëtisten team uit Den Haag aan je voor. Het team bestaat uit 7 vakbekwame, enthousiaste en gedreven (online) diëtisten, PS. Food & Lifestyle (voorheen: PowerSlim) coaches en assistenten. Onder leiding van Berdien van Wezel, tevens eigenaresse van Gezond Leven Diëtisten en met ruim 25 jaar ervaring, staat het team voor een hoge kwaliteit in het persoonlijk begeleiden naar een gezonde levensstijl.

Of het nu gaat om gewicht verliezen, of juist ondervoeding, voedingsadvies na of tijdens ziekte, voedingsadviezen voor sporters, of het gezond leren eten voor kinderen, alle expertise hebben we in huis om jou met jouw voedingsvraagstuk te helpen.

foto team

Berdien van Wezel

Diëtiste/ PS. Food & Lifestyle coach
Eigenaresse van Gezond Leven Diëtisten
Den Haag, Voorburg en online diëtist

 
Mijn specialisatie
 • lip-en lymfe-oedeem
 • PCOS & overgangsklachten
 • advies na behandeling COVID-19
 • ACT (acceptance and commitment therapie) coach
 

“Ik help graag iedereen om zich vitaal en energiek te voelen. Persoonlijk contact, professionaliteit en service staan bij mij hoog in het vaandel.”

Elenna de Roode

Diëtiste/ PS. Food & Lifestyle coach
Den Haag en online diëtist

 Mijn specialisatie
 • darmklachten zoals diarree, obstipatie, PDS, Fodmap-dieet
 • afvallen of meer energie met Intermittent Fasting of koolhydraatbeperking
 • kinderen en jongvolwassenen met over- en ondergewicht
 • voedselallergieën

 • advies bij endometriose

“Samen gaan we uitzoeken welke leefstijl en voedingsadviezen bij jou passen, zodat jij lekker in je vel zit en je doelen behaald!”

Sanne de Rooij

Diëtiste/ PS. Food & Lifestyle coach Den Haag en online diëtist

 
Mijn specialisatie
 • ondervoeding en ondergewicht
 • afvallen d.m.v. een gezonde levensstijl
 • diabetes
 

“Niet alleen voeding, maar ook de juiste begeleiding en steun zijn van belang voor een gezonder leven. Als diëtist ben ik er jou te helpen, jouw doelen en welzijn zijn mijn hoogste prioriteit.”

 

 

 

Diede Salters

Diëtiste

“Ik vind het belangrijk dat iedereen met een goed gevoel de deur uit gaat en gemotiveerd is aan de slag te gaan. Ik help daar graag bij en hoop zo dat we samen een manier vinden om een leefstijl te vinden voor de lange termijn.”

 

 

Onze stagiaires

Kitty

Mijn naam is Kitty. Ik ben 23 jaar en zit momenteel in het laatste jaar van de opleiding Voeding & Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Daarnaast werk ik als lifestylecoach in een sportschool voor vrouwen.

Mijn interesse in voeding begon heel wat jaren terug. Toen ik een keuze moest maken voor een opleiding, was ik er snel uit. Diëtist wil ik worden! Het leuke aan dit beroep vind ik de afwisseling en de diversiteit aan cliënten en hulpvragen die je voorbij ziet komen. Dit maakt dat geen enkele dag hetzelfde is!

Ik hoop mijn stage bij Gezond Leven Diëtisten af te ronden met een hoop nieuwe ervaring en expertise en hoop heel veel cliënten te mogen begeleiden op weg naar een gezonde(re) leefstijl! 

Simone

Ik ben Simone Roos en ik ben 24 jaar. Ik zit momenteel in de afstudeerfase en ik zet mijn laatste stappen in de opleiding Voeding & Diëtetiek, waarna ik heel graag het werkveld in wil als diëtist.

Mijn hart ligt bij het verder helpen van mensen vooral op het gebied van voeding, maar beweging mag zeker niet ontbreken. Ik vind het altijd heel tof om samen met mensen aan de slag te gaan en de doelen te bereiken die ze voor ogen hebben. Het is dan ook altijd opnieuw een uitdaging om de unieke behoeften en doelstellingen van mijn cliënten te begrijpen en samen de weg naar een gezondere leefstijl te bewandelen! 

Al onze diëtisten kunnen voor een voedingsadvies in de Nederlandse en Engelse taal opstellen.
Alle diëtisten zitten in het kwaliteitsregister paramedici, zijn lid van de Nederlandse vereniging van diëtisten en hebben een samenwerkingsverband met Elzha.

 

Logo's op een rij