Cookie beleid

Deze cookieverklaring is voor het laatst bijgewerkt op december 2, 2019 en is van toepassing op inwoners van de Europese Economische Ruimte.

1 Introductie

Onze website, https://www.gezondlevendietisten.nl (hierna: "de website") maakt gebruik van cookies en andere gerelateerde technologieën (gemakshalve worden alle technologieën "cookies" genoemd). Cookies worden ook geplaatst door derden die we hebben ingeschakeld. In het onderstaande document informeren we u over het gebruik van cookies op onze website.

2 Wat zijn cookies?

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer of ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden.

3 Wat zijn scripts?

Een script is een stukje programmacode dat wordt gebruikt om onze website goed te laten functioneren en interactief te maken. Deze code wordt uitgevoerd op onze server, of op uw apparatuur.

4 Wat is een webbeacon?

Een webbeacon (ook pixeltag) is een klein, onzichtbaar stukje tekst of afbeelding op een website dat gebruikt wordt om verkeer op een website in kaart te brengen. Om dit te doen worden er met behulp van webbeacons verschillende gegevens van u opgeslagen.

5 Toestemming

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een pop-up met uitleg over cookies. Zodra u klikt op ‘Alle cookies’ geeft u ons toestemming om alle cookies en plugins te gebruiken zoals omschreven in de pop-up en deze cookieverklaring. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, u moet er dan wel rekening mee houden dat onze website dan mogelijk niet meer optimaal werkt.

6 Derden

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Wij kunnen alleen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Partijen zoals Google zijn aan te merken als zelfstandige verwerkingsverantwoordelijken in de zin van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze bedrijven te lezen.

7 Cookies

7.1 Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website goed werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies zorgen wij ervoor dat u onze website makkelijker kunt bezoeken. Op deze manier hoeft u bijvoorbeeld niet steeds opnieuw dezelfde informatie in te voeren bij een bezoek aan onze website en is het onder andere mogelijk dat de artikelen in uw winkelmandje bewaard blijven tot dat u heeft afgerekend. Deze cookies mogen wij plaatsen zonder dat u hier toestemming voor geeft.

7.2 Analytische cookies

Omdat statistieken anoniem worden bijgehouden, wordt er geen toestemming gevraagd voor het plaatsen van analytische cookies.

7.3 Marketing cookies

Op deze website gebruiken wij geen advertentiecookies.

7.4 Social media knoppen

Op onze website zijn buttons opgenomen van Facebook, Twitter en Instagram om webpagina’s te kunnen promoten (o.a. “liken”, “pinnen”) of delen (o.a. “tweeten”) op sociale netwerken zoals Facebook, Twitter en Instagram. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook, Twitter en Instagram zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. De social media buttons kunnen ook bepaalde gegevens opslaan en verwerken, zodat er aan u gepersonaliseerde advertenties getoond kunnen worden.

Lees de privacyverklaring van deze sociale netwerken (die regelmatig kunnen veranderen) om te lezen wat deze doen met uw (persoonlijke) gegevens die, zij verwerken met behulp van deze cookies. De gegevens die worden opgehaald, worden zoveel mogelijk geanonimiseerd. Facebook, Twitter en Instagram zijn gevestigd in de Verenigde Staten.

8 Geplaatste cookies

Google Analytics

We gebruiken Google Analytics voor website statistieken.

NaamRetentieFunctie
Statistieken (anoniem)
_ga2 jarenOpslaan van een unieke gebruikers ID
_gid1 dagBijhouden en verzamelen van paginaweergaven
_gat1 minuut
Statistieken
_gat_UA-*sessie
Delen

Voor meer informatie, lees de Google Analytics Privacyverklaring.

CookieBot

We gebruiken CookieBot voor cookie toestemming registratie.

NaamRetentieFunctie
Doel wordt onderzocht
CookieConsent1 jaar
Delen

Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.

WooCommerce

We gebruiken WooCommerce voor webshop management.

NaamRetentieFunctie
Functioneel
wc_cart_hash_*sessieStore items in shopping cart
wc_fragments_*permanent
Delen

Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.

WPML

We gebruiken WPML voor taal management.

NaamRetentieFunctie
Functioneel
wpml_browser_redirect_testsessieCheckt of cookies kunnen worden geplaatst
wp-wpml_current_language1 dagOpslaan van taalvoorkeuren
Delen

Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.

Complianz

We gebruiken Complianz voor cookie toestemming registratie.

NaamRetentieFunctie
Functioneel
cmplz_all365 dagenOpslaan van cookie voorkeuren
cmplz_choice365 dagenStore if a message has been dismissed
complianz_policy_id365 dagenRegistreren van geaccepteerde cookiebeleid ID
Delen

Voor meer informatie, lees de Complianz Privacyverklaring.

JetPack

We gebruiken JetPack voor adverteren.

NaamRetentieFunctie
Statistieken
tk_tcsessieStore the user's usage history
tk_aisessieOpslaan van een unieke gebruikers ID
Delen

Voor meer informatie, lees de JetPack Privacyverklaring.

Twitter

We gebruiken Twitter voor het vertonen van recente posts en/of social share buttons.

NaamRetentieFunctie
Marketing/Tracking
metrics_tokenpermanentCount the number of users that have seen embedded content
Delen

Voor meer informatie, lees de Twitter Privacyverklaring.

Google Analytics Dashboard for WP

We gebruiken Google Analytics Dashboard for WP voor website statistieken.

NaamRetentieFunctie
Doel wordt onderzocht
gadwp_wg_default_dimension
gadwp_wg_default_swmetric
Statistieken
gadwp_wg_default_metric1 maandBijhouden en verzamelen van paginaweergaven
Delen

Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.

Divi (Elegant Themes)

We gebruiken Divi (Elegant Themes) voor website ontwerp.

NaamRetentieFunctie
Functioneel
et-pb-recent-items-font_familypermanentRegelen van functies over meerdere pagina's
et_pb_templates_settings_product_version
et_pb_templates_et_pb_*permanent
et_pb_templates_settings_date
et_pb_clipboard_type
et_pb_clipboard_content
et_pb_templates_settings_active_plugins
Delen

Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.

WP Do Not Track

We gebruiken WP Do Not Track voor cookie toestemming registratie.

NaamRetentieFunctie
Functioneel
dont_track_me1 jaarOpslaan van 'do not track' signalen
Delen

Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.

Facebook

We gebruiken Facebook voor het vertonen van recente posts en/of social share buttons.

NaamRetentieFunctie
Marketing/Tracking
actppresence1 jaarRegelen van frequentie van weergegeven advertenties
fbm_1 jaarStore account details
_fbc2 jarenChecks if user has visited the site before
fbm_*1 jaarStore account details
xs3 maanden
fr3 maandenAd delivery
_fbp3 maandenVolgen van bezoeken over verschillende websites
datr2 jarenOpslaan van browserspecificaties
csm2 jaren
sb2 jaren
*_fbm_1 jaarStore account details
Functioneel
wd1 weekBepalen van schermresolutie
act90 dagenIngelogd houden van gebruikers
c_user90 dagenOpslaan van een unieke gebruikers ID
presencesessieStore the user's usage history
Delen

Voor meer informatie, lees de Facebook Privacyverklaring.

Google Fonts

We gebruiken Google Fonts voor het vertonen van web-lettertypen.

NaamRetentieFunctie
Marketing/Tracking
Google Fonts APIgeenVraagt het IP adres van de gebruiker op
Delen

Voor meer informatie, lees de Google Fonts Privacyverklaring.

Diversen

NaamRetentieFunctie
Doel wordt onderzocht
tcb_google_fonts
complianz_consent_status365 dagen
_gali
phoenixStorage.www.gezondlevendietisten.nl/.INPUT.vfb-field-9-2.vfb-field-9
phoenixStorage.www.gezondlevendietisten.nl/grip-op-koolhydraten.INPUT.vfb-field-301-0.vfb-field-301
phoenixStorage.www.gezondlevendietisten.nl/grip-op-koolhydraten.INPUT.vfb-field-298.vfb-field-298
phoenixStorage.www.gezondlevendietisten.nl/grip-op-koolhydraten/.INPUT.vfb-field-295-1.vfb-field-295
phoenixStorage.www.gezondlevendietisten.nl/.INPUT.vfb-field-9-3.vfb-field-9
phoenixStorage.www.gezondlevendietisten.nl/grip-op-koolhydraten/.INPUT.vfb-field-301-0.vfb-field-301
phoenixStorage.www.gezondlevendietisten.nl/grip-op-koolhydraten.INPUT.vfb-field-297.vfb-field-297
phoenixStorage.www.gezondlevendietisten.nl/grip-op-koolhydraten.BUTTON.vfb-field-303._vfb-submit
phoenixStorage.www.gezondlevendietisten.nl/.INPUT.vfb-field-5.vfb-field-5
phoenixStorage.www.gezondlevendietisten.nl/grip-op-koolhydraten/.INPUT.vfb-field-304-3.vfb-field-304[3
phoenixStorage.www.gezondlevendietisten.nl/.INPUT.vfb-field-4.vfb-field-4
phoenixStorage.www.gezondlevendietisten.nl/grip-op-koolhydraten.INPUT.vfb-field-305-1.vfb-field-305
phoenixStorage.www.gezondlevendietisten.nl/grip-op-koolhydraten/.INPUT.vfb-field-305-1.vfb-field-305
phoenixStorage.www.gezondlevendietisten.nl/grip-op-koolhydraten/.INPUT.vfb-field-301-1.vfb-field-301
phoenixStorage.www.gezondlevendietisten.nl/.TEXTAREA.vfb-field-8.vfb-field-8
phoenixStorage.www.gezondlevendietisten.nl/grip-op-koolhydraten/.INPUT.vfb-field-306-0.vfb-field-306
phoenixStorage.www.gezondlevendietisten.nl/grip-op-koolhydraten.INPUT.vfb-field-304-3.vfb-field-304[3
phoenixStorage.www.gezondlevendietisten.nl/grip-op-koolhydraten.INPUT.vfb-field-301-3.vfb-field-301
phoenixStorage.www.gezondlevendietisten.nl/.INPUT.vfb-field-7.vfb-field-7
phoenixStorage.www.gezondlevendietisten.nl/grip-op-koolhydraten.INPUT.vfb-field-301-1.vfb-field-301
phoenixStorage.www.gezondlevendietisten.nl/grip-op-koolhydraten.INPUT.vfb-field-296.vfb-field-296
phoenixStorage.www.gezondlevendietisten.nl/grip-op-koolhydraten.INPUT.vfb-field-304-1.vfb-field-304[1
phoenixStorage.www.gezondlevendietisten.nl/grip-op-koolhydraten.INPUT.vfb-field-307.vfb-field-307
phoenixStorage.www.gezondlevendietisten.nl/grip-op-koolhydraten.INPUT.._vfb-form-id
phoenixStorage.www.gezondlevendietisten.nl/grip-op-koolhydraten/.INPUT.vfb-field-304-1.vfb-field-304[1
phoenixStorage.www.gezondlevendietisten.nl/.BUTTON.vfb-field-14._vfb-submit
phoenixStorage.www.gezondlevendietisten.nl/grip-op-koolhydraten.INPUT.vfb-field-304-0.vfb-field-304[0
phoenixStorage.www.gezondlevendietisten.nl/grip-op-koolhydraten/.INPUT.vfb-field-306-1.vfb-field-306
phoenixStorage.www.gezondlevendietisten.nl/grip-op-koolhydraten.INPUT..vfbp-EMAIL-AN8fuQyoDLXem
phoenixStorage.www.gezondlevendietisten.nl/grip-op-koolhydraten.INPUT.vfb-field-308.vfb-field-308
phoenixStorage.www.gezondlevendietisten.nl/.INPUT.vfb-field-9-0.vfb-field-9
phoenixStorage.www.gezondlevendietisten.nl/grip-op-koolhydraten/.INPUT.vfb-field-305-0.vfb-field-305
phoenixStorage.www.gezondlevendietisten.nl/grip-op-koolhydraten.INPUT.vfb-field-306-0.vfb-field-306
phoenixStorage.www.gezondlevendietisten.nl/grip-op-koolhydraten/.INPUT.vfb-field-304-0.vfb-field-304[0
phoenixStorage.www.gezondlevendietisten.nl/grip-op-koolhydraten/.INPUT.vfb-field-301-2.vfb-field-301
phoenixStorage.www.gezondlevendietisten.nl/grip-op-koolhydraten/.BUTTON.vfb-field-303._vfb-submit
tablesorter-savesort
phoenixStorage.www.gezondlevendietisten.nl/grip-op-koolhydraten/.INPUT.vfb-field-295-0.vfb-field-295
phoenixStorage.www.gezondlevendietisten.nl/.INPUT.vfb-field-9-1.vfb-field-9
phoenixStorage.www.gezondlevendietisten.nl/grip-op-koolhydraten/.INPUT.._vfb-timestamp-7
phoenixStorage.www.gezondlevendietisten.nl/.INPUT.._vfb-timestamp-1
phoenixStorage.www.gezondlevendietisten.nl/.INPUT.vfb-field-2-1.vfb-field-2
phoenixStorage.www.gezondlevendietisten.nl/.INPUT.vfb-field-6.vfb-field-6
phoenixStorage.www.gezondlevendietisten.nl/grip-op-koolhydraten.INPUT.vfb-field-299.vfb-field-299
phoenixStorage.www.gezondlevendietisten.nl/grip-op-koolhydraten/.INPUT.._vfb-form-id
phoenixStorage.www.gezondlevendietisten.nl/.INPUT.vfb-field-2-0.vfb-field-2
phoenixStorage.www.gezondlevendietisten.nl/grip-op-koolhydraten/.INPUT.vfb-field-301-3.vfb-field-301
phoenixStorage.www.gezondlevendietisten.nl/grip-op-koolhydraten.INPUT.vfb-field-295-1.vfb-field-295
phoenixStorage.www.gezondlevendietisten.nl/grip-op-koolhydraten.INPUT.vfb-field-304-2.vfb-field-304[2
phoenixStorage.www.gezondlevendietisten.nl/grip-op-koolhydraten.TEXTAREA.vfb-field-300.vfb-field-300
phoenixStorage.www.gezondlevendietisten.nl/grip-op-koolhydraten.INPUT.vfb-field-301-2.vfb-field-301
phoenixStorage.www.gezondlevendietisten.nl/grip-op-koolhydraten/.INPUT.vfb-field-304-2.vfb-field-304[2
phoenixStorage.www.gezondlevendietisten.nl/grip-op-koolhydraten.INPUT.vfb-field-306-1.vfb-field-306
phoenixStorage.www.gezondlevendietisten.nl/grip-op-koolhydraten.INPUT.vfb-field-309.vfb-field-309
phoenixStorage.www.gezondlevendietisten.nl/grip-op-koolhydraten.INPUT.vfb-field-310.vfb-field-310
phoenixStorage.www.gezondlevendietisten.nl/grip-op-koolhydraten.INPUT.._vfb-timestamp-7
phoenixStorage.www.gezondlevendietisten.nl/grip-op-koolhydraten.INPUT.vfb-field-295-0.vfb-field-295
phoenixStorage.www.gezondlevendietisten.nl/grip-op-koolhydraten.INPUT.vfb-field-305-0.vfb-field-305
et-editor-available-post-39-bb
et-editing-post-39-bb
et-saved-post-39-bb
et-saved-post-5925-bb
wp-saving-post
wp-autosave-1
Delen

Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.

9 Uw rechten met betrekking tot persoonsgegevens

U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

  • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang deze worden bewaard.
  • Recht op inzage: u kunt een verzoek indienen om inzage in de gegevens die we van u verwerken.
  • Recht op rectificatie en aanvulling: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te verwijderen of te blokkeren wanneer u maar wilt.
  • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, heeft u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
  • Recht op dataportabiliteit: u hebt het recht om al uw persoonlijke gegevens op te vragen bij de Verwerkingsverantwoordelijke en deze in zijn geheel over te dragen aan een andere Verwerkingsverantwoordelijke.
  • Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij komen hieraan tegemoet, tenzij er gegronde redenen voor verwerking zijn.

Neem contact met ons op als u deze rechten wilt uitoefenen. Raadpleeg de contactgegevens onderaan deze cookieverklaring. Als u een klacht heeft over hoe wij omgaan met uw gegevens, dan horen wij graag van u, maar u heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit (de Autoriteit Persoonsgegevens).

10 In- en uitschakelen en verwijdering van cookies

Via uw internetbrowser kunt u cookies automatisch of handmatig verwijderen. U kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Een andere mogelijkheid is dat u uw internetbrowser zodanig instelt dat u een bericht ontvangt als er een cookie wordt geplaatst. Meer informatie over deze mogelijkheden kunt u vinden in de instructies van de Help-functie van uw browser.

Let op: onze website werkt mogelijk niet optimaal als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als u wel de cookies in uw browser verwijdert, worden ze na uw toestemming opnieuw geplaatst bij een nieuw bezoek aan onze websites.

11 Contact details

Voor vragen en/of opmerkingen over ons cookiebeleid en deze verklaring kunt u contact met ons opnemen via:

Gezond Leven Diëtisten
van Hoytemastraat 26
2596 ER Den Haag
Nederland
Website: https://www.gezondlevendietisten.nl
Email: contact@gezondlevendietisten.nl
Telefoonnummer: 070 3268983

 Huidige status: GeaccepteerdHuidige status: Geweigerd

Dit cookiebeleid is gesynchroniseerd met cookiedatabase.org op december 2, 2019