Tarieven & vergoedingen

De diëtist zit in het basispakket van elke zorgverzekering. We hebben als diëtistenpraktijk contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Er wordt vanuit de basisverzekering een intake en drie herhalingsconsulten vergoed. De diëtist zit vaak ook in de aanvullende ziektekostenverzekering.

Raadpleeg hiervoor je polis. Ben je verzekerd in het buitenland? Dan sturen we een factuur voor de consulten die je indient bij jouw buitenlandse zorgverzekeraar.

 

Onze tarieven

 • Intake consult €90

  Het intakegesprek duurt 45-60 minuten. Tijdens de intake kunnen jij en de diëtist elkaar leren kennen. Er zal tijdens het gesprek duidelijk worden waar u hulp bij nodig hebt. Aan de hand daarvan wordt er een persoonlijk voedingsadvies op maat opgesteld.

 • Vervolg consult €30

  De vervolggesprekken duren 15-30 minuten. Tijdens de vervolggesprekken word je gewogen en wordt je voortgang geëvalueerd.

 • Consult aan huis €15

  Woon je in de regio Den Haag en is het lastig om naar een van onze locaties te komen? Dan komen wij bij u thuis.

 • Strippenkaart €139

  5 consulten

 • Strippenkaart €275

  Betaal 10 consulten en krijg de 11e GRATIS

 • Workshops €30

  De workshops gaan over specifieke thema's of programma's.

Ketenzorg

Ben je door de huisarts of praktijkondersteuner doorverwezen in verband met diabetes, hypertensie of COPD, dan krijg je de behandeling bij de diëtist vergoed zonder je eigen risico aan te spreken.

 

Dit doen wij in samenwerking met zorggroep Elzha.

Overige diensten en consulten

 • Strippenkaart

  We bieden een strippenkaart aan voor cliënten die meer consulten nodig hebben dan vergoed wordt door de zorgverzekeraar. Je kunt dan je behandeling afmaken en succesvol afronden. We bieden pakketten aan van 5 en 10 consulten. Bij 10 consulten is de 11e GRATIS.

 • Huisbezoeken

  Mocht het je niet lukken om langs te komen op locatie en woon je in de regio Den Haag, komen wij in de ook bij je thuis.

 • Consult via Zoom per telefoon (of via andere digitale kanalen)

  Het is ook mogelijk om consulten via Zoom of per telefoon te doen. Dit is een ideale oplossing wanneer je niet naar een van onze locaties kunt komen of als u (tijdelijk) in het buitenland verblijft.We bieden pakketten aan van 5 en 10 consulten. Bij 10 consulten is de 11e GRATIS.