Tarieven & vergoedingen

De diëtist zit in het basispakket van elke zorgverzekering. We hebben als diëtistenpraktijk contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Er wordt vanuit de basisverzekering een intake en drie herhalingsconsulten vergoed. De diëtist zit vaak ook in de aanvullende ziektekostenverzekering.

Raadpleeg hiervoor je polis. Ben je verzekerd in het buitenland? Dan sturen we een factuur voor de consulten die je indient bij jouw buitenlandse zorgverzekeraar.

 

Onze tarieven

 • Intake consult €117,50

  Het intakegesprek duurt 60 minuten. Wij maken voor u een personaliseerd voedingsadvies met voedingsadvies met bijbehorende variatielijsten en recepten.

 • Vervolg consult €37,50

  De vervolggesprekken duren 15-30 minuten. Tijdens de vervolggesprekken word je gewogen en wordt je voortgang geëvalueerd.

 • Online intake €115

  Zowel de intakeconsulten als alle vervolgconsulten kunnen ook online worden gehouden. Dit doen we via een beveiligd en AVG-proof programma dat wordt gebruikt door o.a. artsen en de politie (WeSeeDoo). Je hoeft hier als cliënt geen programma voor te downloaden.

 • Online vervolgconsult €35,00

  Het is ook mogelijk om consulten via video (WeeSeeDoo) of per telefoon te doen. Dit is een ideale oplossing wanneer je niet naar een van onze locaties kunt komen of als je (tijdelijk) in het buitenland verblijft.

Ketenzorg

hadoks logo 2Ben je door de huisarts of praktijkondersteuner doorverwezen in verband met diabetes, hypertensie of COPD, dan krijg je de behandeling bij de diëtist vergoed zonder je eigen risico aan te spreken.

Dit doen wij in samenwerking met zorggroep Hadoks.

Overige diensten en consulten

 • Strippenkaart

  We bieden een strippenkaart aan voor cliënten die meer consulten nodig hebben dan vergoed wordt door de zorgverzekeraar. Je kunt dan je behandeling afmaken en succesvol afronden. We bieden pakketten aan van 5 en 10 consulten. Bij 10 consulten is de 11e GRATIS.

 • Huisbezoeken

  Mocht het je niet lukken om langs te komen op locatie en woon je in de regio Den Haag, komen wij in de ook bij je thuis.

 • Consult via WeeSeeDo of per telefoon

  Het is ook mogelijk om consulten via Zoom of per telefoon te doen.