Reguliere diëtetiek

Begeleiding en advies 

Of het nu gaat om gewicht verliezen, of juist ondervoeding, voedingsadvies na of tijdens ziekte, voedingsadviezen voor sporters, of het gezond leren eten voor kinderen, alle expertise hebben we in huis om jou met jouw voedingsvraagstuk te helpen. We helpen je door persoonlijke aandacht, enthousiasme en expertise gemotiveerd te blijven om je doelen te bereiken en te behouden.

Je kunt je op eigen initiatief bij ons aanmelden of met een verwijsbrief van je (huis)arts. Wanneer je je aanmeldt, zal je er een intakegesprek met je worden ingepland van ongeveer een uur. Deze zal plaatsvinden in een van de locaties van Gezond Leven Diëitsten in  Den Haag of Voorburg of bij je thuis, Ook zijn we online diëtist en doen online consulten. Tijdens het intakegesprek kunnen jij en onze diëtist elkaar leren kennen. Tijdens het intakegesprek zal de diëtist vragen stellen over je eet en- leefstijl. Er zal daardoor duidelijk worden waar je hulp bij nodig hebt. Ook zal je gewogen worden door een bio impedantiemeter. 

Naar aanleiding van het intakegesprek wordt er een persoonlijk voedingsadvies op maat voor je opgesteld door de diëtist. Na de intake ga je aan de slag! Tussentijds plannen jij en de diëtist vervolgconsulten in om je voortgang bij te houden. Deze duren ongeveer 20 minuten en bij elke afspraak zal je worden gewogen. Stap voor stap en met vallen en opstaan zal je uiteindelijk dichterbij je doelen en dromen komen. Wij helpen je daar graag bij! 

Benieuwd waar we gespecialiseerd in zijn? Bekijk onze specialisaties.

 
InternetGDH20221202 030

Vergoeding

De diëtist zit in het basispakket van elke zorgverzekering. We hebben als diëtistenpraktijk contracten met alle zorgverzekeraars van Nederland. Klik hier om meer te weten te komen over vergoedingen.

Heb je interesse in onze begeleiding?

Dan maak je eerst een afspraak voor een kennismakingsgesprek bij één van onze Gezond Leven Diëtisten

*Jouw gezondheid is het allerbelangrijkst. Daarom zijn we nu extra voorzichtig. Begeleiding via een telefonisch of online consult is daarom mogelijk! Ook staat wij klaar voor al jouw vragen via e-mail.