Wil jij een bijdrage leveren Aan het gezellige team van de Gezond Leven Diëtisten? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn per direct op zoek naar een (bijna afgestudeerd) diëtist voor 24-32 uur per week op de locatie Van Hoytemastraat in Den Haag. Werkdagen dinsdag tot en met zaterdag.

De praktijk

Gezond leven diëtisten levert medische zorg aan cliënten, heeft een winkel, een webshop en doet landelijk online consulten voor bedrijven. Wij bewegen mee met alle nieuwe ontwikkelingen, we zijn vernieuwend en vooruitstrevend. Alle diëtisten zijn ondernemers, die het leuk vinden en de ruimte krijgen mee te denken over ontwikkelingen binnen het vakgebied.

We hebben veel samenwerkingspartners, die ons sturen en ons nieuwe energie geven om te doen wat we het liefst doen: uitstekende zorg verlenen.

Ons huidige team bestaat uit drie diëtisten en 2 stagiaires. We werken op drie locaties en vanuit huis voor de online consulten. Een goede service leveren is waar we voor staan, voor onze clienten en in ons team onderling.

Wat vragen wij van jou?

Jij houd van je vak, ervaring is geen must, en bent ondernemend, coöperatief en betrokken. Je bent of gaat je inschrijven in het kwaliteitsregister paramedici, je woont in de regio Den Haag, je werkt graag in een team. Startdatum in overleg met elkaar.

Wat ga je doen?

  • Je wordt onderdeel van ons team
  • Je begeleid cliënten op het spreekuur en aan huis
  • Je bouwt en onderhoud contacten met doorverwijzers en samenwerkingspartners
  • Je verkoopt producten in de winkel

Interesse?

Mail dan je sollicitatie met CV naar berdien@gezondlevendietisten.nl

of bel direct met Berdien van Wezel, eigenaresse (06-53402530).

GLD10Nr305A3165 1

Berdien van Wezel

GLD12Nr305A3183

Elenna de Roode

GLD15Nr305A3241

Tarah Luisman