Voedingsadviespraktijk Boomsluiterkade – Den Haag

Deze spreekuurlocatie zit in huisartsenpraktijk DOC. In dit gezondheidscentrum in Den Haag werken huisartsen, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten en andere zorgverleners nauw samen. We verzorgen hier medische consulten, waarbij we je helpen met o.a. voedingsadviezen en weekmenu’s.

De diëtist is hier 4 dagen per week aanwezig. Je kunt dus snel terecht voor een afspraak. Als haar deur open staat kun je vrij binnenlopen om een afspraak te maken of een vraag te stellen. Kun je niet naar de locatie komen? Dan is een huisbezoek ook mogelijk.

Op deze locatie in Den Haag is geen fysieke winkel aanwezig. Als je producten aan wil schaffen kun je deze op locatie van Hoytemastraat kopen of in onze webshop.

Contact & Openingstijden

070 326 8983
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 17:30
Woensdag 10:00 17:30
Donderdag 10:00 17:30
Vrijdag 10:00 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Wij helpen je graag

Sanne

Specialisaties: Bewuste voeding, Gezond afvallen, Ondervoeding

Tarah

Specialisaties: Fitter worden, Bewuste voeding, Gezond afvallen

Op deze locatie kunnen we met het volgende helpen

PS. Food & Lifestyle (voorheen: PowerSlim)

Wil jij in 2023 snel en op een gezonde manier gewicht verliezen? Met behulp van gezonde, kant-en klaar-producten val je gemiddeld 1- 2 kg per week af. PS. Food & Lifestyle heeft een scala aan ontbijtproducten, tussendoortjes en warme maaltijden. De voeding is koolhydraatarm en eiwitrijk. Hierdoor heb je een vol gevoel en verdwijnt de trek in zoetigheid.

Meer informatie

Grip op koolhydraten (GOK)

Het grip op koolhydraten programma is een programma van 6 weken waarbij je gezonde, biologische producten eet. Deze zorgen voor gewichtsverlies, meer vitaliteit en energie.

Meer informatie

Mindful eten

Ga je meer eten als je je onrustig, down, moe, onzeker of blij voelt? Deze training biedt je handvatten om de
haat-liefde verhouding met eten te doorbreken. Je ontdekt hoe je van binnenuit een evenwichtige relatie met eten opbouwt.

Meer informatie

Voedingsadvies

 Heb je medische klachten of heb je een strikt sportschema en heb je daar voedingsadvies bij nodig? Dan kunnen wij jou helpen met een persoonlijk voedingsadvies. De juiste voeding kan enorm helpen bij herstel, afname van klachten of verbetering van sportprestaties. Het Gezond Leven Diëtisten Team uit Den Haag is gespecialiseerd in voedingsadvies en begeleiding. We zijn daarnaast ook een online diëtist dus we helpen je graag zowel in de winkel als online. 

Meer informatie

Onze merken

Callowfit
GG-Scandinavian
Prodimed
PS. Food & Lifestyle
PS. Life
Pure the Winery
Quest
Walden farms