DE GEZONDHEIDSCHECK

Wil jij weten hoe gezond je eet en leeft? De vragen zijn aan de hand van de Schijf van Gezondheid opgesteld.
De zes onderdelen eten & drinken, bewegen & sport, slapen, alcohol & roken, een gezond gewicht en mindful eten zijn belangrijk voor een goede gezondheid. Doe nu de gezondheidscheck. Je krijgt inzicht in je levensstijl en eetgewoonten op dit moment.
Het invullen van de gezondheidscheck kost ongeveer 15 minuten. Als extra kun je gedurende drie dagen het eet-dagboekje invullen.
Dit geeft een nog specifieker beeld van je eetpatroon.
Zodra wij de ingevulde vragenlijst hebben ontvangen, nemen we contact met je op voor het maken van een afspraak om de uitslag van de gezondheidscheck te bespreken en je tips en adviezen te geven.

Pagina 1

Doe de GEZONDHEIDSCHECK

Pagina 2 *

GEZONDHEIDSCHECK - DOEL CONSULTATIE

Pagina 3 *

GEZONDHEIDSCHECK - ETEN & DRINKEN

Pagina 4 *

GEZONDHEIDSCHECK - BEWEGEN & SPORT

Als je voldoende beweegt en sport zorg dit voor een hogere verbranding en meer welzijn. Als je dan ook gezond eet, ga je gewicht verliezen, indien dit je doel is. Ook zorgt bewegen en sport voor figuurcorrectie.
Als je voldoende beweegt en sport zorg dit voor een hogere verbranding en meer welzijn. Als je dan ook gezond eet, ga je gewicht verliezen, indien dit je doel is. Ook zorgt bewegen en sport voor figuurcorrectie.

Pagina 5

GEZONDHEIDSCHECK - SLAPEN

Pagina 6

GEZONDHEIDSCHECK - ALCOHOL & ROKEN

Pagina 7

GEZONDHEIDSCHECK - GEZOND GEWICHT

Pagina 8

GEZONDHEIDSCHECK - MINDFULL

Pagina 9

DOWNLOAD

In de kolom hiernaast zie je een 'Eetdagboek' staan. Deze kun je hier downloaden. Op de eerste pagina van dit dagboek staat een voorbeeld hoe je deze in kunt vullen. De velden zijn al voorbereid, dus kun je het op je computer bijhouden. Uitprinten en handmatig invullen kan natuurlijk ook. Wanneer je dit gedaan hebt, is het verstandig dit dagboek mee te nemen, of op te sturen naar Gezond Leven Diëtisten. Zij kunnen dan goed beoordelen of het eetgedrag aangepast moet worden.
Wij kunnen ons voorstellen dat je na het invullen van deze Gezondheidscheck vragen hebt. Aan de hand van dit formulier kunnen wij contact met je opnemen om deze eventuele vragen te beantwoorden om zo mogelijk tot een afspraak te komen.
reCAPTCHA is required.
Vul een willekeurig nummer in ter verificatie

DE SCHIJF VAN GEZONDHEID

WIL JE DAT WIJ CONTACT OPNEMEN?

Wanneer je niet direct de juiste informatie op deze website vindt, neem dan contact met ons op door op onderstaande knop te klikken., Dan beantwoord je een aantal vragen waarna wij telefonisch contact met je opnemen.