Pagina 1

GEZONDHEIDSCHECK

Door in het invullen van deze vragenlijst, aan de hand van de 'Schijf van Vijf', krijg je een beter inzicht in je gezondheid krijgen wij een goed beeld van uw gezondheid. We stellen je vragen over de volgende onderwerpen: eten en drinken, bewegen en sport, slapen, alcohol en roken, gezond gewicht en mindfull. Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 15 minuten. Het invullen van de eetmeter kost ongeveer 5 minuten per dag.

Pagina 2 *

GEZONDHEIDSCHECK - DOEL CONSULTATIE

Pagina 3 *

GEZONDHEIDSCHECK - ETEN & DRINKEN

Pagina 4 *

GEZONDHEIDSCHECK - BEWEGEN & SPORT

Als je voldoende beweegt en sport zorg dit voor een hogere verbranding en meer welzijn. Als je dan ook gezond eet, ga je gewicht verliezen, indien dit je doel is. Ook zorgt bewegen en sport voor figuurcorrectie.
Als je voldoende beweegt en sport zorg dit voor een hogere verbranding en meer welzijn. Als je dan ook gezond eet, ga je gewicht verliezen, indien dit je doel is. Ook zorgt bewegen en sport voor figuurcorrectie.

Pagina 5

GEZONDHEIDSCHECK - SLAPEN

Pagina 6

GEZONDHEIDSCHECK - ALCOHOL & ROKEN

Pagina 7

GEZONDHEIDSCHECK - GEZOND GEWICHT

Pagina 8

GEZONDHEIDSCHECK - MINDFULL

Pagina 9

DOWNLOAD

In de kolom hiernaast zie je een 'Eetdagboek' staan. Deze kun je downloaden. Op de eerste pagina van dit dagboek staat een voorbeeld hoe je deze in kunt vullen. De velden zijn al voorbereid, dus kun je het op je computer bijhouden. Uitprinten en handmatig invullen kan natuurlijk ook. Wanneer je dit gedaan hebt, is het verstandig dit dagboek mee te nemen, of op te sturen naar Gezond Leven Diëtisten. Zij kunnen dan goed beoordelen of het eetgedrag aangepast moet worden.
Wij kunnen ons voorstellen dat je na het invullen van deze Gezondheidscheck vragen hebt. Aan de hand van dit formulier kunnen wij contact met je opnemen om deze eventuele vragen te beantwoorden om zo mogelijk tot een afspraak te komen.
reCAPTCHA is required.

WIL JE DAT WIJ CONTACT OPNEMEN?

Wanneer je niet direct de juiste informatie op deze website vindt, neem dan contact met ons op door op onderstaande knop te klikken., Dan beantwoord je een aantal vragen waarna wij telefonisch contact met je opnemen.

info@gezondlevendietisten.nl | www.gezondlevendietisten.nl | Voedingsadviesbureau van Wezel bv | alle rechten voorbehouden | copyright 2017

DE SCHIJF VAN GEZONDHEID

EETDAGBOEK