Pagina 1

Doe de GEZONDHEIDSCHECK

Wil je ook weten hoe je gezond je leeft? Doe dan de gezondheidscheck en vul deze vragen in. De vragen zijn aan de hand van de "Schijf van Gezondheid" opgesteld.  We stellen je vragen over : eten en drinken, bewegen en sport, slapen, alcohol en roken, gezond gewicht en mindfull. Kortom alles wat met Gezond Leven te maken heeft. Zo krijg je zelf meer inzicht in je levensstijl en wij krijgen een goed beeld van je gezondheid en kunnen je verder adviseren in hoe je gezond maar ook lekker kunt eten en leven. Ga er even voor zitten zodat je de vragen goed kan beantwoorden, het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 15 minuten. Zodra we de vragenlijst hebben ontvangen nemen we indien gewenst contact met je op.  Het invullen van de eetmeter kost ongeveer 5 minuten per dag.

Pagina 2 *

GEZONDHEIDSCHECK - DOEL CONSULTATIE

Pagina 3 *

GEZONDHEIDSCHECK - ETEN & DRINKEN

Pagina 4 *

GEZONDHEIDSCHECK - BEWEGEN & SPORT

Als je voldoende beweegt en sport zorg dit voor een hogere verbranding en meer welzijn. Als je dan ook gezond eet, ga je gewicht verliezen, indien dit je doel is. Ook zorgt bewegen en sport voor figuurcorrectie.
Als je voldoende beweegt en sport zorg dit voor een hogere verbranding en meer welzijn. Als je dan ook gezond eet, ga je gewicht verliezen, indien dit je doel is. Ook zorgt bewegen en sport voor figuurcorrectie.

Pagina 5

GEZONDHEIDSCHECK - SLAPEN

Pagina 6

GEZONDHEIDSCHECK - ALCOHOL & ROKEN

Pagina 7

GEZONDHEIDSCHECK - GEZOND GEWICHT

Pagina 8

GEZONDHEIDSCHECK - MINDFULL

Pagina 9

DOWNLOAD

In de kolom hiernaast zie je een 'Eetdagboek' staan. Deze kun je downloaden. Op de eerste pagina van dit dagboek staat een voorbeeld hoe je deze in kunt vullen. De velden zijn al voorbereid, dus kun je het op je computer bijhouden. Uitprinten en handmatig invullen kan natuurlijk ook. Wanneer je dit gedaan hebt, is het verstandig dit dagboek mee te nemen, of op te sturen naar Gezond Leven Diëtisten. Zij kunnen dan goed beoordelen of het eetgedrag aangepast moet worden.
Wij kunnen ons voorstellen dat je na het invullen van deze Gezondheidscheck vragen hebt. Aan de hand van dit formulier kunnen wij contact met je opnemen om deze eventuele vragen te beantwoorden om zo mogelijk tot een afspraak te komen.
reCAPTCHA is required.

WIL JE DAT WIJ CONTACT OPNEMEN?

Wanneer je niet direct de juiste informatie op deze website vindt, neem dan contact met ons op door op onderstaande knop te klikken., Dan beantwoord je een aantal vragen waarna wij telefonisch contact met je opnemen.

DE SCHIJF VAN GEZONDHEID

EETDAGBOEK