PS. Food & Lifestyle

Afvallen? Da's vet lastig!

Ben jij ook zo iemand? Je wilt gewicht verliezen, maar echt afvallen lukt niet. Je bent misschien aan het jojo-en of hongert jezelf zo uit dat je uiteindelijk juist alleen maar meer aankomt? Geloof ons, wij hebben álles wel een keer voorbij horen komen. En we snappen het. Afvallen is gewoon vet lastig. En daarbij hebben we het allemaal ook gewoon heel druk. We hebben nu eenmaal niet allemaal de tijd om urenlang gezonde maaltijden te bereiden. Soms hebben we gewoon haast en hebben we meer behoefte aan een snelle hap die onze maag vult.

Maar kan een snelle hap ook gezond zijn? Kan je écht afvallen zonder jezelf uit te hongeren? Ja en ja! Lees snel verder voor de oplossing!

InternetGDH20221202 037
cropped blad logo gld 100x100 1

Tip

PS. Food & Lifestyle heeft met hun eigen producten super lekkere en makkelijke receptjes gemaakt die je kunt terugvinden op onze social mediapagina’s en in diverse kookboeken die te koop zijn in onze winkel en in onze webshop.

PS. Food & Lifestyle (voorheen: PowerSlim) is dé oplossing

PS. Food & Lifestyle is de oplossing. Met PS. Food & Lifestyle kun je als vrouw 1 tot 1,5e kilo per week afvallen en als man zelfs 1,5 tot 2 kilo! Bij het PS. programma volg je niet een dieet, maar neem je een geheel nieuwe leefstijl aan. Je eet niet minder, je eet misschien zelfs wel meer. En dat maakt het programma zo succesvol. Je kiest gewoon voor gezonder, voedzamer en beter. Daarbij kost het volgen van dit programma je weinig tijd en past het ideaal in een druk schema. Bij het volgen van het PS. Food & Lifestyle (voorheen: PowerSlim) programma maak je namelijk gebruik van de maaltijdvervangers van PS. Food en Lifestyle.

Deze producten zijn allemaal netjes per portie voorverpakt en heel makkelijk te bereiden (als dat al nodig is). En tóch zijn deze producten gezond en voedzaam, omdat ze zeer laag in koolhydraten en suiker zijn en zeer hoog in eiwitten. En het zal je misschien verbazen, maar de producten zijn ook nog eens écht lekker. Het bekende ‘eiwitpoeder’-smaakje is nergens te bekennen. En gelukkig volg je dit programma niet alleen, want je krijgt gratis (online) coaching van een van onze PS. Coaches uit Den Haag. Maak alvast kennis met onze PS. Coach Elenna via dit filmpje.

Hoe ziet het PS. Food & Lifestyle (voorheen: PowerSlim) programma eruit?

Stap 1

Meld je gratis aan

Oké, mogelijk is je interesse gewekt en ben je benieuwd of PS. Food & Lifestyle ook jouw oplossing is? Wat goed! Vul dan ons intakeformulier en de bijbehorende gezondheidscheck in. Daardoor krijgen wij een indicatie van je gezondheid en kunnen we contact met je opnemen.

Stap 2

Kom naar de gratis en vrijblijvende intake

Nadat je je hebt aangemeld, nemen wij telefonisch contact met je op om een afspraak in te plannen. De afspraak kan op locatie in Den Haag, via een beveiligde videoverbinding (WeeSeeDo) of telefonisch. En omdat we begrijpen dat je graag snel wilt beginnen, zorgen wij ervoor dat je dezelfde week nog kunt op intakegesprek kunt komen. Het intakegesprek is gratis, vrijblijvend en duurt gewoonlijk rond de 45 minuten. Tijdens dit gesprek ga je samen met de PS. Coach een persoonlijk voedingsplan opstellen.

Verder gaat ze je alle ins en outs uitleggen over het programma en de bijbehorende producten die je gaat gebruiken. Stel gerust alle vragen die je hebt!

Tot slot word je natúúrlijk gewogen door een bio-impedantiemeter (benieuwd hoe zo’n bio-impedantiemeter eruitziet en werkt? Bekijk dan dit filmpje met onze uitleg). Dat is een zeer geavanceerde weegschaal die niet alleen je lichaamsgewicht meet, maar ook alle massa’s binnen je gewicht (denk aan je vetmassa of spiermassa). Het is super interessant om daar inzicht in te hebben. Als je intake online is, weeg je je natuurlijk met je eigen weegschaal.

Wil je PS. Food & LifeStyle producten in onze webshop kopen?

Vul dan eerst de gezondheidscheck in.

Stap 3

Gratis (online) coaching

Is het gratis intakegesprek je bevallen en wil je graag starten? Gefeliciteerd! Je hebt officieel de eerste stap naar een nieuw lijf en een gezonde leefstijl gezet.

De gratis coaching wordt gestart. De coaching is gratis, zolang je wel gebruikmaakt van de PS. Food & Lifestyle producten. Vanaf nu spreek je 2 of 3 keer per maand af met je persoonlijke PS. Coach. De afspraken duren 20 minuten. In de winkel of via onze webshop kun je de PS. Food & Lifestyle producten kopen. Om het je de eerste week wat makkelijker te maken, kun je het programma starten met een starterspakket waardoor je meteen alle producten voor de eerste week hebt. Ben je benieuwd hoe zo’n starterspakket eruitziet? Check dan even dit filmpje.

Gedurende de coaching periode, doorloop je een aantal verschillende fases:

 1. Fase 1: De afvalfase
  Je hebt 6 eetmomenten per dag. Je eet 3 maaltijden: ontbijt, lunch en diner. En aan het einde van de ochtend, middag en in de avond eet je een tussendoortje zoals een hartige snack, zoete snack of reep. In deze fase verlies je 80% van je overgewicht. Als het bijvoorbeeld jouw doel is om 10 kilo te verliezen, verlies je 8 kilo in fase 1. Voor de overige kilo’s, ga je naar fase 2. P.S. zie je? Afvallen betekent dus écht niet hongerlijden 😉.
 2. Fase 2: De afbouwfase
  Je bent al ontzettend veel afgevallen en om die reden ga je minderen met PS. producten. Tegelijkertijd ga je dus steeds meer gewone producten eten. Je coach zal je gaan leren welke producten je het beste kunt gaan gebruiken om een duurzame, gezonde levensstijl vast te houden en niet weer opnieuw aan te komen.
 3. Fase 3: Behoud je gewicht
  Yes, ook de laatste kilo’s zijn eraf en je hebt je ideale gewicht bereikt. Maar wat nu? Je wilt niet weer opnieuw aankomen. Om die reden blijven we je nog een jaar lang op een lager tempo begeleiden. Je kunt altijd weer langskomen voor een weegmoment of om wat producten te shoppen. Veel oud PS. coachies zijn zo van de PS. Food & Lifestyleproducten gaan houden dat ze nog steeds bepaalde producten gebruiken. Maar er is meer. PS. Food & Lifestyle heeft een speciale lijn uitgebracht die oud PS. coachies kunnen gebruiken om op gewicht te blijven. Deze producten zijn aanzienlijk goedkoper en ook te verkrijgen in onze webshop en in de winkel. Deze productenlijn heet PS. Life.
GLD24Nr305A3377

Intake

Wil je gratis en vrijblijvend een intake? Maak hiernaast een afspraak met één van onze PS. coaches uit Den Haag.

*Jouw gezondheid is het allerbelangrijkst. Daarom zijn we nu extra voorzichtig. Begeleiding via een telefonisch of online consult is daarom mogelijk! Ook staan wij klaar voor al jouw vragen via e-mail. 

Hoeveel kost het PS. Food & Lifestyle (voorheen: PowerSlim) programma

Zoals we al eerder uitlegden is de coaching van PS. gratis, maar moet je wel zelf de PS. producten aanschaffen. Om beetje een indicatie van de prijs te geven, hebben we een overzichtje gemaakt van de gemiddelde prijzen van PS in fase 1. Deze fase is het duurst, omdat je nu uitsluitend PS. producten gebruikt, in latere fases bouw je af met de producten en wordt is het daarom goedkoper.

Per maaltijd

2,55
 •  

Per dag

15,-
 •  

Per week

107,-
 •  

Per maand

480,-
 •  

Wil je PS. Food & LifeStyle product in onze webshop kopen?

Vul dan eerst de gezondheidscheck in.

Onze klanten over PS.

Klantverhalen