Voedingsadviespraktijk en winkel Van Hoytemastraat – Den Haag

Deze locatie in Den Haag ligt midden in een bruisende winkelstraat. We zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag. Naast een dagelijks online spreekuur kun je altijd binnenlopen voor een korte voedingsvraag of het maken van een afspraak. We geven je advies en tips over o.a. gezond afvallen, het volgen van een sapkuur of welke vitamines je het best kunt nemen. Daarnaast kun je hier ook terecht als je een doorverwijzing hebt van de huisarts of specialist voor o.a. maag-darmklachten, afvallen of diabetes.

We verkopen op deze locatie in Den Haag een ruim assortiment aan producten die door ons team van diëtisten is geselecteerd. Denk aan hoogwaardige voedingssupplementen, een lekkere huisgemaakte granola zonder toegevoegde suikers, eiwitrijke producten en gezonde tussendoortjes.

Wij werken nauw samen met huisartsen, fysiotherapeuten en psychologen. In Den Haag hebben we ook een vestiging aan de Boomsluiterskade, hier is echter geen fysieke winkel aanwezig.

*voor online- en telefonische afspraken)

Contact & Openingstijden

070 326 8983
Maandag 09:00 18:00*
Dinsdag 09:00 18:00
Woensdag 09:00 18:00
Donderdag 09:00 18:00
Vrijdag 09:00 18:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Wij helpen je graag

Elenna

Specialisaties: Darmflora verbeteren, Ontzuren, Sapkuren

Op deze locatie kunnen we met het volgende helpen

PS. Food & Lifestyle (voorheen: PowerSlim)

Wil jij in 2023 snel en op een gezonde manier gewicht verliezen? Met behulp van gezonde, kant-en klaar-producten val je gemiddeld 1- 2 kg per week af. PS. Food & Lifestyle heeft een scala aan ontbijtproducten, tussendoortjes en warme maaltijden. De voeding is koolhydraatarm en eiwitrijk. Hierdoor heb je een vol gevoel en verdwijnt de trek in zoetigheid.

Meer informatie

Grip op koolhydraten (GOK)

Het grip op koolhydraten programma is een programma van 6 weken waarbij je gezonde, biologische producten eet. Deze zorgen voor gewichtsverlies, meer vitaliteit en energie.

Meer informatie

Mindful eten

Ga je meer eten als je je onrustig, down, moe, onzeker of blij voelt? Deze training biedt je handvatten om de
haat-liefde verhouding met eten te doorbreken. Je ontdekt hoe je van binnenuit een evenwichtige relatie met eten opbouwt.

Meer informatie

Voedingsadvies

 Heb je medische klachten of heb je een strikt sportschema en heb je daar voedingsadvies bij nodig? Dan kunnen wij jou helpen met een persoonlijk voedingsadvies. De juiste voeding kan enorm helpen bij herstel, afname van klachten of verbetering van sportprestaties. Het Gezond Leven Diëtisten Team uit Den Haag is gespecialiseerd in voedingsadvies en begeleiding. We zijn daarnaast ook een online diëtist dus we helpen je graag zowel in de winkel als online. 

Meer informatie

Onze merken

Callowfit
GG-Scandinavian
Prodimed
PS. Food & Lifestyle
PS. Life
Pure the Winery
Quest
Walden farms