Gezond afvallen Den Haag

Gezond afvallen doe je met de afslankproducten van onze praktijk in Den Haag. Je bestelt ze eenvoudig online via de webshop en kunt ze thuis laten bezorgen of bij onze praktijk ophalen. Natuurlijk komt er meer kijken bij gezond afvallen dan afslankproducten alleen. Daarom kun je bij Gezond Leven Diëtisten ook terecht voor persoonlijk advies en een gepersonaliseerd behandelplan. Samen zorgen we ervoor dat jij je afslankdoelen behaalt en het afvallen ook volhoudt.

pexels ella olsson 3026804 scaled

Gezond afvallen met behulp van afslankproducten en professionele begeleiding

Op de website van onze praktijk in Den Haag vind je diverse afslankproducten waarmee je gezond kunt afvallen. Daarnaast kun je op ons rekenen voor deskundige begeleiding vanaf de start tot nadat je jouw doelen behaald hebt. Want gezond afvallen stopt niet wanneer je afvaldoelen behaald zijn, goede nazorg is minstens net zo belangrijk. Daarmee voorkom je namelijk dat je terugvalt in oude patronen en behoudt je de gezonde leefstijl die je met onze hulp hebt opgebouwd.

Word je bewust van je eetgedrag om succesvol af te vallen

Bij gezond afvallen is bewustwording van je eetpatronen minstens net zo belangrijk als de afslankproducten die je bij ons in Den Haag bestelt. Dit zorgt er namelijk voor dat je het dieet beter volhoudt. Bovendien kun je zo voorkomen dat je terugvalt in oude patronen doordat je tijdig door hebt dat je aan het terugvallen bent. Gezond afvallen is immers niet altijd een rechte lijn naar beneden. Soms zijn er ook momenten dat het even wat minder gaat en juist dan is het belangrijk dat je snel door hebt dat er ingegrepen moet worden.

markt blog 10 11 2020

Wil je afvallen? Neem contact op met onze praktijk in Den Haag!

Met de afslankproducten van onze praktijk in Den Haag komt gezond afvallen een stuk dichterbij. Natuurlijk is ook onze professionele begeleiding onmisbaar in dit traject. Wij zorgen ervoor dat je jouw doelen behaalt en je gezonde levensstijl volhoudt. Maak een afspraak voor een consult, dan kun je binnen een week al bij ons terecht om aan je nieuwe leefstijl te beginnen. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 070 3268983.