Wat is Grip op Koolhydraten (GOK)?

Grip op Koolhydraten (GOK) is een bewezen succesvolle koolhydraatbeperkte methode die helpt om van klachten als overgewicht, weinig energie en stemmingswisselingen af te komen. Ook bij diabetes biedt deze methode uitkomst.

Hoe werkt GOK?

Het Grip op Koolhydraten programma is een 6-wekelijks programma met gezonde, biologische producten die zorgen voor snel gewichtsverlies, meer vitaliteit en meer energie. De weekmenu’s zijn koolhydraatarm en eiwitrijk. We helpen je met:

  • Weekmenu’s met variatie in je dagmenu.
  • Bio-impedantie metingen voor de samenstelling van je gewicht.
  • Het opbouwen naar een gezond, evenwichtig dagmenu.

Voordelen van Grip op Koolhydraten (GOK)

Het Grip op Koolhydraten programma heeft meerdere voordelen:

 Het is geen dieet, maar een levensstijlverandering.
 Je verliest gewicht.
 Geen last meer van eetbuien en een hongergevoel.
 Je hebt meer energie.
Je kunt één maaltijd kiezen, waarbij je normaal kunt eten. Dat is volgens veel mensen handig als je bijvoorbeeld uiteten gaat of  een feestje hebt.

Dat laatste is volgens veel mensen handig als je bijvoorbeeld uiteten gaat of een feestje hebt.

Heb je interesse in GOK?

Dan maak je eerst een afspraak voor een kennismakingsgesprek bij één van onze Gezond Leven Diëtisten in Den Haag, Delft of Voorburg. Maak een afspraak via de onderstaande button of neem contact met ons op door te bellen naar 070 3268983.

Wat is Grip op Koolhydraten (GOK)?

Grip op Koolhydraten (GOK) is een bewezen, succesvolle koolhydraat beperkte methode die helpt om van klachten als overgewicht, weinig energie en stemmingswisselingen af te komen. Ook geschikt voor diabetes.

Hoe werkt GOK?

Het grip op koolhydraten programma is een 6 wekelijks programma met gezonde, biologische producten die zorgen voor snel gewichtsverlies, meer vitaliteit en energie.
De weekmenu’s zijn koolhydraat-arm en eiwitrijk. We helpen je met weekmenu’s, variatie in je dagmenu, bio-impedantie metingen voor de samenstelling van je gewicht en het opbouwen naar een gezond, evenwichtig dagmenu. De Gezond Leven Diëtisten zijn bekend met deze methode en zijn ook lid van het GOK diëtistennetwerk.

Voordelen van Grip op Koolhydraten (GOK)

 Het is geen dieet, maar een levensstijlverandering.
 Je verliest gewicht.
 Geen last meer van eetbuien en een hongergevoel.
 Je hebt meer energie.
 Je kunt één maaltijd kiezen, waarbij je normaal kunt eten. Dat is volgens veel mensen handig als je bijvoorbeeld uiteten gaat of            een feestje hebt.

Heb je interesse in GOK?

Dan maak je eerst een afspraak voor een kennismakingsgesprek bij één van onze Gezond Leven Diëtisten.

Grip op Koolhydraten (GOK) workshops

Wij organiseren regelmatig GOK workshops. De workshop is bedoelt om kennis te maken met het Grip op Koolhydraten programma en als dit bij je past, kun je kiezen om het hele programma bij ons te volgen. Tijdens deze workshop van ongeveer een uur krijg je uitgebreide informatie over GOK. De prijs van een workshop is € 30,-.

Schrijf je in voor één van de workshops en krijg grip op gezond leven.

Workshop Agenda

Er zijn momenteel geen toekomstige events. Klik op de titel van een workshop om meer over de workshop te lezen en/of je direct aan te melden 

Eten met vrienden
Van Tanisha Pahladsingh / juli 20, 2020

Vakantie, wat nu?

Of we dit jaar naar het buitenland gaan of dichter bij huis vakantie vieren, gezond blijven eten kan in deze...

Lees verder
bbq 1
Van Elenna de Roode / juli 6, 2020

Vier de zomer met een gezonde bbq!

Het is heerlijk weer en we vinden het gezellig om buiten te barbecueën.  Maar past barbecueën in een gezond eetpatroon?...

Lees verder