Gezond Leven Winkel en Diëtist Boomsluiterskade Den Haag

De Gezond Leven Diëtisten winkel aan de Boomsluiterskade is één van onze locaties in Den Haag. Je kunt hier terecht voor consulten, workshops, advies over diëten en het kopen van allerlei producten voor gewichtsafname, gewichtstoename en vitamines.

Volg een workshop bij onze diëtist in Den Haag

We verzorgen zeer regelmatig workshops over uiteenlopende voedingsonderwerpen:

  • Mindfull eten: hoe eet je rustig en regelmatig
  • Specifieke afslankmethode: afvallen met PowerSlim
  • Grip op Koolhydraten: hoe eet je koolhydraatarm, tips en adviezen

Deze worden gegeven op verschillende locaties in Den Haag, Delft en Voorburg.

pexels ella olsson 3026804 scaled

Onze producten

Naast onze consults en workshops verkopen we dieetproducten van gerenommeerde merken als PowerSlim, Medislank en Prodimed. Maar ook diverse theesoorten. Daarnaast kunnen sporters bij onze diëtist in Den Haag terecht voor eiwitrijke producten zonder toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen. Stuk voor stuk producten die perfect op onze adviezen, trainingen en workshops aansluiten. Koop deze producten in de winkel aan de van Hoytemastraat bij onze diëtist in Den Haag of bestel ze via de website. Bij deze laatste optie heb je de keuze tussen thuisbezorging en afhalen op één van onze locaties. Gemakkelijker voedingsproducten bestellen, kan niet!

Wil je dat wij contact opnemen?

Wanneer je niet direct de juiste informatie op deze website vindt, neem dan contact met ons op door op onderstaande knop te klikken. Dan beantwoord je een aantal vragen waarna wij telefonisch contact met je opnemen. Wil je ons direct spreken? Bel dan naar 070 3268983.