We vragen altijd aan een nieuwe cliënt wat hun doel is. Vaak gaat het om een aantal kilo’s
gewichtsverlies. We willen ook graag weten waarom het belangrijk voor je is om dit doel te bereiken.
Vind je je gezondheid belangrijk? Wil je meer energie? Of wil je dat je kleding goed zit? Wil je je
veters makkelijker kunnen strikken? Of meer ruimte in een vliegtuigstoel?

Een van de onze cliënten had een speciaal doel. Hij doet al jarenlang mee met de vierdaagse van
Nijmegen. Zijn doel was om deze binnen de tijd uit te lopen.

Hieronder zijn enthousiaste mail na de Nijmeegse vierdaagse:

“Een doel die ik vorig jaar in samenwerking met jullie begon, heeft zijn vruchten afgeworpen. Ik heb de vierdaagse van Nijmegen van dit jaar uitgelopen. Sterker nog, elke dag kwam ik altijd eerder terug in vergelijking met voorgaande jaren. In voorgaande jaren kwam op de eerste drie dagen altijd zo een beetje kwart voor vijf terug, één kwartier voor sluiting, dit jaar kwam ik op dinsdag zelfs om 10 over half 3 terug, en de resterende 3 dagen tussen 15.30 uur en 16.10 uur.
Deze laatste tijd was op de vrijdag, waarbij ik te maken had met de langste afstand van 42 km. Het is in het verleden wel eens gebeurd dat ik op de vrijdag om 17.58 uur, twee minuten voor sluiting, binnen kwam.

Finish

Met de finishtijd van 16.10 uur had ik zelfs tijd over om mijn familie die buiten het finishterrein stonden, op te halen en nog op tijd zijn voor de ceremonie in de VIP-room die om 17.00 uur begon. Want ik kreeg al op het finishterrein mijn beloning voor het uitlopen van deze vierdaagse, maar omdat ik met de Nijmeegse vierdaagse mijn 30ste IML-tocht (zie www.imlwalking.org, waarbij ik alle Europese tochten minimaal 1 keer heb uitgelopen) uitliep, werd ik ook daarvoor beloond. De mevrouw op de foto die mij de hand drukt, is een bestuurslid van Stichting De Vierdaagse de stichting die de Nijmeegse
vierdaagse organiseert.

Toekomst

Zoals je begrijpt, ga ik gewoon door met afvallen, temeer omdat ik in de toekomst nog meer buitenlandse meerdaagse ‘s ga lopen en daarnaast aan mijn navelbreuk geholpen wil worden.
Tot zover mijn verhaal en mijn dank voor jullie adviezen en begeleiding.

Resultaat

Michiel, we zijn ontzettend trots op je! Je bent in 1 jaar tijd 20 kg afgevallen met behulp van het Grip Op Koolhydraten programma! Je omvang is afgenomen en je conditie verbeterd. Goed gedaan!

Gezond Leven Diëtisten is een diëtist in Den Haag, maar ook een online diëtist. Onze diëtisten genieten ervan om iedereen te helpen de beste versie van zichzelf te worden door gezond te eten en bewust te leven. Of je nou fitter wilt worden, gezond wilt afvallen of hulp wil bij een bepaald ziektebeeld; wij hebben de kennis en expertise in huis. Ga jij de uitdaging aan en geef je ons de kans om jou te helpen? Meld je dan snel aan.

Bekijk ook onze instagram en facebook pagina om op de hoogte te blijven van al onze recepten, tips en nieuwste producten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *