Gezonde levensstijl

Een gezonde levensstijl zorgt ervoor dat jij lekker in je vel zit. Want wie de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt, voelt zich energieker. Bovendien helpt gezond eten en bewegen bij aandoeningen als overgewicht, ondervoeding, diabetes en een te hoog cholesterolgehalte. Het is dan ook altijd een goed idee om te streven naar een gezonde levensstijl. Zo’n leefstijlverandering vergt echter veel. Daarom is het verstandig om de hulp in te schakelen van Gezond Leven Diëtisten. Wij helpen jou met het aanleren van nieuwe eetgewoonten en we voorzien je van persoonlijk voedingsadvies.

pexels ella olsson 3026804 scaled

Verkrijg een gezonde levensstijl met de hulp van een diëtist

Wanneer je bij onze praktijk een afspraak maakt voor een consult kun je binnen een week terecht. Zo zet je snel de eerste stap naar een gezonde levensstijl. Vervolgens stellen we een voedingsadvies op en een persoonlijk plan van aanpak. Je kunt terecht voor alle specialisaties op het gebied van diëten en ontvangt daarbij altijd uitstekende zorg. Zo stellen we onder andere voedingsadviezen op voor vegetarische diëten, zwangerschapsdiëten en koolhydraatarme diëten. Daarnaast kun je ook buiten openingstijden een afspraak maken, wanneer je overdag niet kunt, bijvoorbeeld doordat je werkt. Het verkrijgen van een gezonde levensstijl is dus goed te combineren met je werkende leven.

markt blog 10 11 2020

Bestel gezonde vervangers van jouw lievelingssnacks

Gezond Leven Diëtisten doet meer om jou te helpen met het verkrijgen van een gezonde levensstijl. Zo kun je bij ons ook diverse producten van merken als Prodimed bestellen. Deze producten helpen om de eerste stap te zetten naar een nieuw voedingspatroon. Het zijn namelijk goede vervangers van jouw lievelingssnacks waar minder koolhydraten en slechte vetten in zitten. Bestel deze producten eenvoudig online en zet de eerste stap naar een gezonde levensstijl. Wil je een afspraak maken voor een consult? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 070 3268983.