Volg een vegetarisch dieet in Den Haag

Wil je een vegetarisch dieet volgen met de hulp van onze praktijk in Den Haag om de overstap te maken naar een leefstijl zonder vlees? Dan helpen wij je graag. Gezond Leven Diëtisten voorziet jou van een voedingsadvies op maat en helpt jou om je eetgewoonten te veranderen. Zo stap je over op een vegetarisch dieet dat je ook echt vol kunt houden. Wij helpen je van het eerste begin tot ver nadat je jouw doelen hebt behaald, want goede nazorg is belangrijk. Daarmee zorgen we er namelijk voor dat je jouw nieuwe eetgewoonten volhoudt en niet in oude patronen terugvalt.

pexels ella olsson 3026804 scaled

Een gebalanceerd vegetarisch dieet volgen met professionele hulp in Den Haag

Wanneer je overstapt op een vegetarisch dieet is het belangrijk om goed in de gaten te houden dat je de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Een mens kan prima zonder vlees, maar er zitten bepaalde voedingsstoffen in vlees die je op een andere manier moet zien te verkrijgen. Hierbij helpen we jou graag. De diëtisten van onze praktijk in Den Haag weten precies welke producten de beste vleesvervangers zijn en wat je moet doen om een vegetarisch dieet blijvend vol te houden. Jij krijgt van ons dan ook een voedingsadvies op maat dat ervoor zorgt dat je de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt.

markt blog 10 11 2020

Kom langs voor voedingsadvies, workshops en dieetproducten

Of je nu bewuster wilt gaan eten, een vegetarisch dieet wilt volgen of een voedingsadvies wilt om je energieker te gaan voelen, wij staan voor je klaar in onze praktijk in Den Haag. Naast voedingsadvies kun je bij ons ook terecht voor diverse workshops en hebben we een webshop en winkel met veel verschillende dieetproducten. Maak nu een afspraak voor een consult, dan kun je binnen een week al terecht. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 070 3268983.