Voedingsadvies op maat in Den Haag

Gezond Leven Diëtisten staat voor jou klaar met voedingsadvies op maat in Den Haag. Of je nu diabetes, over- of ondergewicht hebt of een zwangerschapsdieet wilt volgen, je rekent het best op ons. Bij onze praktijken vind je alle specialisaties op dieetgebied onder een dak. Jouw eerste stappen naar een nieuwe, gezondere leefstijl zet je bij ons.

pexels ella olsson 3026804 scaled

Voedingsadvies van onze praktijk in Den Haag voor een gezondere leefstijl

Wanneer je een afspraak maakt voor een eerste consult, zit je binnen een week al bij onze diëtist. Dan kun je namelijk snel aan je nieuwe leefstijl beginnen. Vanuit onze praktijk in Den Haag geven we je een voedingsadvies op maat dat jou helpt om je doelen te behalen. Daarbij worden veranderingen in eetpatronen doorgevoerd op een tempo dat voor jou het beste werkt. Deze veranderingen zijn namelijk voor de lange termijn, want een dieet is niet voor een paar weken. Het is een verandering van je leefstijl. Diëten stopt dan ook niet wanneer je doelen behaald zijn, want je wilt natuurlijk niet in je oude patronen terugvallen. Daarom kun je op ons rekenen van het allereerste begin tot na het behalen van je doelen. Goede nazorg is immers onmisbaar om jou te helpen je nieuwe leefstijl vol te houden.

markt blog 10 11 2020

Maak een afspraak met onze diëtist

Kom langs bij onze praktijk in Den Haag voor een voedingsadvies op maat. Of je nu een zwangerschapsdiëtist nodig hebt of een steuntje in de rug bij een koolhydraatarm dieet, je kunt op ons rekenen. Neem contact op via het contactformulier of bel naar 070 3268983. Wij staan voor je klaar met voedingsadvies en uitstekende zorg. Wil je daarnaast je lievelingssnacks voor gezonde alternatieven vervangen? Bekijk dan eens de producten in onze webshop.