Low carb dieet

Koolhydraatarm eten doe je met een low carb dieet. Met koolhydraatarme voedingsproducten vervang je jouw favoriete snacks voor een variant met minder vetten en koolhydraten. Zo kun je afvallen zonder je lievelingseten te hoeven missen. Je vervangt het gewoon voor een koolhydraatarme variant.

pexels ella olsson 3026804 scaled

Een low carb dieet heeft de meeste slagingskans met professionele hulp

Met de producten van gerenommeerde merken als Prodimed is een low carb dieet goed vol te houden. Doordat je jouw favoriete snacks niet hoeft te missen, is jouw kans van slagen een stuk groter. Tel daar de deskundige begeleiding van Gezond Leven Diëtisten bij op en je behaalt je doelen zeker. Onze diëtisten stellen een persoonlijk voedingsadvies voor je op en staan je van begin tot eind bij. Ook nadat je jouw doelen behaald hebt, kun je op ons rekenen. Goede nazorg is namelijk belangrijk om er zeker van te zijn dat je jouw nieuwe leefstijl volhoudt.

markt blog 10 11 2020

Neem contact op voor een consult

Wil je ook een low carb dieet volgen en met professionele hulp op een gezonde manier afvallen? Maak dan nu een afspraak voor een eerste consult. Je kunt binnen een week bij ons terecht. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 070 3268983. Wil je daarvoor alvast de eerste stap zetten naar een low carb dieet? Bestel dan vast wat koolhydraatarme producten in onze webshop of kom langs in de winkel in Den Haag.