Hulp van een zwangerschapsdiëtist in Den Haag

Onze zwangerschapsdiëtist ondersteunt jou vanuit onze praktijk Den Haag om ervoor te zorgen dat je tijdens je zwangerschap gezonde voeding binnenkrijgt. Daarnaast kun je ook op ons rekenen wanneer je zwanger wilt worden en hiervoor een gezonder eetpatroon wilt ontwikkelen. Welke reden je ook hebt om bewuster te eten tijdens je zwangerschap, wij staan voor je klaar.

pexels ella olsson 3026804 scaled

Een zwangerschapsdiëtist uit Den Haag helpt je om gezond te eten tijdens de zwangerschap

Door, met de hulp van onze diëtisten in Den Haag, gezond te eten tijdens je zwangerschap verklein je het risico op complicaties als zwangerschapsdiabetes of een te hoog cholesterolgehalte. Daarom is het raadzaam om samen met een zwangerschapsdiëtist een voedingsplan op te stellen. Zo weet je zeker dat je de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt die jij nodig hebt en die jouw baby helpen groeien. Natuurlijk kan gezonde voeding niet alles voorkomen, maar het is altijd verstandig om goed voor jezelf en je baby te zorgen. Gezond eten is daar een belangrijk onderdeel van.

markt blog 10 11 2020

Persoonlijk voedingsadvies tijdens je zwangerschap

Natuurlijk heb je tijdens de zwangerschap vaak van die cravings naar zoetigheid, hartige snacks en de raarste combinaties van eten. Dan is het heel verleidelijk om daar aan toe te geven en simpelweg te eten waar je zin in hebt. Dit is echter niet altijd de juiste voeding. Een zwangerschapsdiëtist helpt jou met een persoonlijk voedingsadvies en geeft je tips voor gezonde snacks die je cravings zullen stillen zonder dat ze overdadig veel calorieën bevatten. Maak nu een afspraak voor een consult in onze praktijk in Den Haag, dan kun je binnen een week al bij de zwangerschapsdiëtist terecht. Dit doe je door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 070 3268983.