Cholesterol verlagen Den Haag

Door je cholesterol te verlagen met de hulp van de medewerkers van onze praktijk in Den Haag verminder je de kans dat je hart- en vaatziekten ontwikkelt. De belangrijkste boosdoener bij deze aandoeningen is namelijk een te hoog cholesterol. Gelukkig is er veel dat je zelf kunt doen om te voorkomen dat je cholesterol te hoog wordt voordat er problemen ontstaan. Ook wanneer je de eerste verschijnselen van hart- en vaatziekten ervaart, is het nog niet te laat. Zelfs dan kan het veranderen van je dieet het cholesterolgehalte in je bloed verlagen.

pexels ella olsson 3026804 scaled

Effectief je cholesterol verlagen met de hulp van een professional uit Den Haag

Voldoende beweging is belangrijk om je cholesterol te verlagen, maar ook gezonde voeding speelt een belangrijke rol. Effectief betekent dit een leefstijlverandering. Dit kun je alleen doen, maar het is veel beter om hiervoor de hulp in te schakelen van een professional. Een diëtist van Gezond Leven Diëtisten helpt jou met een voedingsadvies op maat en ondersteuning van begin tot eind. Ook wanneer het je gelukt is om je cholesterol te verlagen, staan wij nog steeds voor je klaar. Goede nazorg is namelijk belangrijk om ervoor te zorgen dat jij je gezonde leefstijl volhoudt.

Keuze uit verschillende diëten voor een gezondere leefstijl

Naast voedingsadvies voor het verlagen van cholesterol kun je ook op onze praktijk in Den Haag rekenen voor andere diëten, zoals:

Wat jouw wensen ook zijn, wij bieden uitstekende zorg en hebben alle specialisaties paraat om jou te helpen bij overgewicht, ondervoeding, diabetes, allergieën en meer. Ook organiseren we diverse workshops over gezond eten.

markt blog 10 11 2020

Binnen een week een consult

Wil je hulp van onze praktijk in Den Haag om snel en langdurig je cholesterol te verlagen? Neem dan contact met ons op via 070 3268983 of vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Binnen een week heb je al een eerste consult met een van onze diëtisten.