Diabetes verminderen dankzij een diëtist in Den Haag

Wanneer je diabetes hebt, is een gezonde leefstijl van levensbelang en dit bereik je met de deskundige hulp van onze diëtisten in Den Haag. Door gezond te eten en te bewegen, kun je in veel gevallen namelijk veel klachten die gepaard gaan met diabetes verminderen. In sommige gevallen zorgt een gezonde leefstijl er zelfs voor dat je geen medicijnen meer hoeft te slikken. Maar ook wanneer dit niet het geval is, is het verstandig om te streven naar een gezonde leefstijl met de hulp van een diëtist.

pexels ella olsson 3026804 scaled

Kom langs voor voedingsadvies bij diabetes bij onze praktijk in Den Haag

Als je diabetes hebt, loont het hoe dan ook om langs te gaan bij onze praktijk in Den Haag. Of je doel nu is om de klachten te verminderen, erger te voorkomen of je juist op een gezonde manier wilt afvallen, je kunt zeker bij ons terecht. Met de hulp van een diëtist breng je jouw huidige eetpatronen in kaart. Vervolgens wordt er een persoonlijk plan van aanpak opgesteld om jouw doelen mee te behalen. Hierbij kun je van begin tot eind op onze diëtist rekenen. Want ook nadat je jouw doelen behaald hebt, staan we nog voor je klaar met persoonlijk voedingsadvies en om ervoor te zorgen dat je de nieuwe leefstijl volhoudt.

markt blog 10 11 2020

Maak een afspraak

Of je nu last hebt van diabetes of voedingsadvies wilt bij zwangerschapsdiabetes, kom langs bij onze praktijk in Den Haag voor persoonlijk advies. Natuurlijk kun je ook een van onze workshops volgen. Heb je overdag geen tijd? Dan kun je ook buiten openingstijden terecht, mits je van tevoren een afspraak maakt. Dit doe je door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 070 3268983. Dan heb je binnen een week al je eerste consult.