Bewust eten met professionele hulp in Den Haag

Bewust leren eten met de hulp van onze praktijk in Den Haag heeft meerdere voordelen. Zo helpt een bewustwording van je eetpatronen bij het veranderen van je eetgewoontes om een gezondere leefstijl aan te nemen. Daarnaast is bewust eten een belangrijk onderdeel van afslankprogramma’s. Ook is het belangrijk dat je bewust eet wanneer je met gezondheidsproblemen kampt. Het loont zich dus hoe dan ook om je eetgewoontes eens te analyseren en te kijken waar er ruimte is voor verbetering. Dit doe je natuurlijk het best met de professionele hulp van een diëtist.

pexels ella olsson 3026804 scaled

Bewust eten en goede voeding dragen bij aan jouw gezondheid in Den Haag

Bij verschillende gezondheidsproblemen biedt bewust eten met professionele hulp van onze praktijk in Den Haag uitkomst. Natuurlijk is er ook zorg nodig en zijn medicijnen in veel gevallen onmisbaar, maar ook gezond eten draagt bij aan een vermindering van klachten. Zeker wanneer je diabetes of een te hoog cholesterolgehalte hebt, is er veel dat je kunt verbeteren door op je eetgedrag te letten. Hierbij helpt Gezond Leven Diëtisten je graag. In samenspraak met jou stellen we een persoonlijk plan op. Daarnaast ondersteunen we je van begin tot eind en kun je rekenen op goede nazorg.

markt blog 10 11 2020

Volg een workshop of plan een afspraak in

Wanneer je bewuster wilt eten, helpt ons voedingsadvies enorm, maar er is meer dat wij voor jou doen vanuit onze praktijk in Den Haag. Zo bestel je in onze webshop eenvoudig diverse koolhydraatarme producten die je helpen om grip te krijgen op de hoeveelheid koolhydraten die je eet. Ook kun je bij ons terecht voor diverse workshops over gezonde voeding. Wil je meer weten of direct een afspraak maken voor een consult? Vul dan het contactformulier in of bel naar 070 3268983. Dan heb je binnen een week je eerste consult.