Review: de Chokos Cake van Noets

Geschreven door: Tanisha Pahladsingh

pexels photo 2067396

Iris, onze stagiaire, heeft ook voor het eerst een blog geschreven voor ons en dat vinden wij natuurlijk super leuk! Hieronder geeft ze een recensie over een populair en gezond bakproduct: de chokos cakemix van Noets. Echt een aanrader als je iets lekkers maar toch gezond wil bakken in deze herfstige periode van het jaar! Lees je mee?

Ik heb afgelopen week de gelegenheid gekregen om een van de cakes van Noets te mogen bakken. Ik heb de Chokos Cakemix gemaakt. Het is een gemakkelijk en lekker recept.

Ingrediënten

 • Één pak Noets Chokos Cakemix
 • 400 ml water
 • 3 el olie naar keuze
 • Snufje zout

Benodigdheden

 • Een grote mix kom
 • Een eetlepel
 • Een cakevorm

Bereidingswijze

De bereiding is erg simpel.

 1. Zet de oven op 170-180 graden Celcius
 2. Voeg alle ingrediënten in één kom bij elkaar.
 3. Mix dit met een lepel totdat je geen droge producten meer ziet.
 4. Doe het beslag in een cakevorm
 5. Zet de cake in de oven voor 60 minuten
 6. Na 60 minuten even laten afkoelen en smikkelen maar!

Testpanel

Ik heb de cake uiteraard zelf geproefd, maar ik heb hem ook aan mijn huisgenoten én aan mijn studiegenoten laten proeven. Iedereen was enthousiast. Het is een vullende cake, dus aan één plakje heb je meer dan genoeg. Ze vonden de kokossmaak niet te overheersend en je proefde de chocoladesmaak goed. Het is de perfecte combinatie en juist gedoseerd. In de cake zitten rozijnen, zaden en pitten en die geven een goede toevoeging. De zaden en pitten zorgen voor een lekkere bite en de rozijnen zorgen af en toe voor een zoete hap.

Review

De cake vinden wij dus allemaal lekker en hij gemakkelijk te bereiden. Hij is niet te zoet, dus ook ideaal voor de hartige mensen onder ons. Je kan deze cake leuk maken met de kleinkinderen, omdat het dus niet ingewikkeld is. Ik raad het iedereen aan om deze cake een keertje te proberen!

Ben je enthousiast geworden en wil jij deze cake ook een keer uitproberen? Shop deze dan hier in onze webshop!

Gezond Leven Diëtisten is een diëtist in Den Haag, maar ook een online diëtist. Onze diëtisten genieten ervan om iedereen te helpen de beste versie van zichzelf te worden door gezond te eten en bewust te leven. Of je nou fitter wilt worden, gezond wilt afvallen of hulp wil bij een bepaald ziektebeeld; wij hebben de kennis en expertise in huis. Ga jij de uitdaging aan en geef je ons de kans om jou te helpen? Meld je dan snel aan.

Bekijk ook onze instagram en facebook pagina om op de hoogte te blijven van al onze recepten, tips en nieuwste producten.

Ook interessant om te lezen

pexels photo 4099099 1

E-Health

In de moderne wereld, waar technologie veel aspecten van ons leven verandert, is het geen verrassing dat ook de gezondheidszorg veel veranderingen doormaakt. Ehealth, kort

Lees verder »
Nutrilee waarom eiwitten belangrijk sporters+(1)

Herstel na het sporten

Sporten is erg gezond en heeft veel voordelen. Zo versterkt het de spieren en botten, zorgt het voor een betere cardiovasculaire gezondheid, helpt het bij

Lees verder »
2156513

Donker brood, gezond?

Brood, een voedingsmiddel dat al eeuwenlang door veel mensen iedere dag wordt gegeten. Maar hoe zit het eigenlijk met de algemene opvatting dat donkerder brood

Lees verder »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *