Tarah Luisman: diëtist en specialist in over/ondergewicht en welvaartsziekten

Geschreven door: Gezond Leven Dietisten

GLD Tarah 800x800 1

Ik ben diëtist geworden omdat ik zelf altijd al een passie heb gehad voor voeding, sporten en gezondheid. Mijn naam is Tarah Luisman, diëtist bij Gezond Leven Diëtisten.

Wat is je rol in het team?
Ik ben één van de drie diëtisten van Gezond Leven Diëtisten en werkzaam op de locatie Boomsluiterskade in Den Haag. Hier ben ik aanwezig op dinsdag, woensdag en vrijdag.

Waarom ben je diëtist geworden / waarom wil je diëtist worden?
Ik ben diëtist geworden omdat ik zelf altijd al een passie heb gehad voor voeding, sporten en gezondheid. Door het beroep van diëtist uit te oefenen komen deze aspecten perfect samen en kan ik anderen helpen om de gezondste versie van zichzelf te worden. 

Wat is jouw specialisatie? (onderbouwen waarom) 
Op deze locatie heb ik dagelijks voornamelijk te maken met patiënten met overgewicht, ondergewicht en welvaartsziekten. Daarnaast liggen mijn persoonlijke interesses ook op het gebied van voeding en sport, alternatieve voeding, vegetarisch en veganistisch.

Wat zijn je hobby’s/interesses?
Ik haal energie uit sporten en ben dan ook 3-4 keer per week in de sportschool te vinden, ga graag borrelen/uit eten en heel graag op vakantie naar warme landen en mooie steden en ik kom tot rust door naar het strand te gaan met mijn hond en goede films/series te kijken. 

Wat is jouw ultieme tip om gezonder te eten?
Balance is the key. Doordeweeks probeer ik zo gezond en gevarieerd mogelijk te eten waarbij ik zo veel mogelijk structuur in mijn voedingspatroon probeer te houden. In het weekend doe ik zo veel mogelijk mijn best dit vol te houden maar zorg ik ook dat ik wat extra geniet door lekker uiteten te gaan ect. 

Wat is jouw favoriete recept?
Onmogelijk om maar één recept te kiezen maar ik ben momenteel heel erg fan van gerechten met halloumi. Heerlijk voor door een groenteschotel, stamppot of couscoussalade.

Heb je algemene vragen aan Tarah over je gewichtsprobleem of wil je meer weten over de dienstverlening van Gezond Leven Diëtisten? tarah@gezondlevendietisten.nl

Ook interessant om te lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *