Waterdrops

Geschreven door: Tanisha Pahladsingh

Afbeelding1

Sinds een tijdje is een nieuw en tof product op de markt; Waterdrops! Waterdrops is een super trendy en hip merk die mensen aanmoedigd meer en gezonder te laten drinken. Want we kennen allemaal wel het probleem; in lekkere drankjes zitten al-tijd suikers en dus ook al-tijd calorieën. We willen in deze tijd allemaal eigenlijk wel bewust en gezond eten. Daar hoort een drankje met veel suiker niet bij. Waterdrops heeft om die reden een super goed concept ontwikkeld.

Wat is waterdrop eigenlijk?

Waterdrop probeert de echte smaak van natuurlijk fruit en planten in hun microdrinks te vangen. En nu hoor ik je denken; Wat zijn microdrinks?

Microdrink is een klein, suikervrij blokje dat een heerlijke smaak toevoegt aan elk water.

Afhankelijk van welke smaak je kiest zitten er verschillende vitamines en mineralen in toegevoegd!

Het is belangrijk om zo’n twee liter te drinken op een dag. Een goede hydratatie verhoogt je energie, je alertheid en het zorgt ook voor verbetering van de huid! Hoe fijn is als je wat meer variatie kan aanbrengen in het drinken van water?

Waterdrop koopt uitsluitend het beste fruit en de planten van geselecteerde boeren over de hele wereld.

Afbeelding2

Duurzaamheid staat bij waterdrop op 1

Vanaf moment één zet waterdrop zich in voor duurzaamheid door middel van zich in te zetten voor een wereld zonder plastic flessen. De flessen die zijn dan ook verkopen zijn glas gemaakt en hierdoor dus keer op keer herbruikbaar. Waterdrop is ook milieuvriendelijk bedrijf. Bij elke verkochte verpakking halen zij één plastic fles uit het milieu. Bij de aankoop van een product van Waterdrops zorg je dus niet alleen voor jezelf, maar ook voor de natuur en je medemens.

Hoe werkt waterdrop?

Eerst kies je een smaakje. Elke microdrink is anders samengesteld en hebben daarom ook allemaal een andere functie. Zo is er een ‘focus’ of een ‘boost’. Wij hoeven je niet uit te leggen waar die goed voor zijn.

Iris van Gezond Leven Diëtisten heeft een micordrink geproeft en ging voor microdrink Focus:

‘Ik heb een blokje in een kan water gedaan van ongeveer 600 ml. De blokjes werken als een soort bruisballen. Wanneer het blokje is opgelost kun je drinken en genieten! Super eenvoudig en het smaakte heel goed’ – Iris

Je kunt zelf kiezen hoeveel blokjes in je glas of fles doet. Zo kun je net als Iris één blokje per waterfles doen, maar je kunt er ook voor kiezen om er twee in te doen. Dit is afhankelijk van hoe sterk je de smaak van je drankje wilt.

Afbeelding3

Drinkflessen
Daarbij verkoopt Waterdrop heel leuke glazen flessen (inclusief beschermhoes) met leuke kleurtjes en printjes. De waterinhoud van de fles is perfect voor één microdrink!

Sinds kort verkopen wij ook de stalen fles. Deze zijn van isolerend materiaal gemaakt, waardoor je je drankje maar liefst 24 uur koud blijft en tot wel 12 uur warm. Ook deze zijn er in allemaal verschillende kleurtjes beschikbaar. De flessen zijn echt een hit en worden als een speer bij ons verkocht. Het is het ideale cadeautje voor jezelf, maar ook zeker een orgineel cadeau om een ander mee blij te maken.

Ben je benieuwd naar de microdrinks en flessen van Waterdrops? Surf dan snel naar onze webshop. En wees snel, want op is op 😉.

Gezond Leven Diëtisten is een diëtist in Den Haag, maar ook een online diëtist. Onze diëtisten genieten ervan om iedereen te helpen de beste versie van zichzelf te worden door gezond te eten en bewust te leven. Of je nou fitter wilt worden, gezond wilt afvallen of hulp wil bij een bepaald ziektebeeld; wij hebben de kennis en expertise in huis. Ga jij de uitdaging aan en geef je ons de kans om jou te helpen? Meld je dan snel aan.

Bekijk ook onze instagram en facebook pagina om op de hoogte te blijven van al onze recepten, tips en nieuwste producten.

Ook interessant om te lezen

Afslankproducten

Afslankproducten

Het streven naar een gezond gewicht en een fit lichaam is voor velen een belangrijk doel. In de zoektocht naar effectieve afslankmethoden komen we talloze

Lees verder »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *