Marijke is 10 kg afgevallen met PowerSlim

Geschreven door: Elenna de Roode

Foto Laurenze voor na e1567774591143

Marijke is in maart bij ons gestart met het PowerSlim programma. Inmiddels is ze 10 kg afgevallen en heeft ze haar doelen bereikt! We zijn ontzettend trots op haar en hebben haar geïnterviewd.

Waarom heb je een afspraak gemaakt bij Gezond Leven Diëtisten?

Ik heb artrose in mijn heup en moet te zijner tijd geopereerd worden. Omdat ik de afgelopen 2 jaar al heel wat operaties achter de rug had, leek het mijn huisarts beter om de heupoperatie even uit te stellen. Zij adviseerde me om in de tussentijd af te vallen want mijn overgewicht belastte mijn heup te veel (ik was na het stoppen met roken 4 jaar geleden ruim 10 kg aangekomen). Ik gaf aan dat ik wel graag wilde afvallen, maar dat het me zelf niet lukte. De huisarts verwees me toen naar jullie.

Wat vond je van het voedingsadvies?

Tijdens het intakegesprek kwam de optie om af te vallen met behulp van PowerSlim ter sprake. Dit leek me ideaal. De maaltijdvervangers zijn lekker en zorgen voor een goed resultaat. Ik heb ook geleerd om anders te eten en ik heb ontdekt dat mijn behoeftes zijn veranderd. Ik ontbijt niet meer met een croissantje maar met een heerlijke muesli. Ook heb ik geleerd dat het goed is om elke 2-3 uur iets te eten, want dan honger je jezelf niet uit en voel je je veel prettiger en daarnaast houd je het dieet beter vol.

Ik vind wel dat er een kostbaar prijskaartje aan hangt. Echter, omdat de resultaten heel goed zijn, vind ik het dit zeker waard!

Wat vond je van de begeleiding van de diëtist?

Heel plezierig. Ik vind het fijn dat ik vrij word gelaten in hoe ik het programma wil volgen. De wekelijkse afspraken zijn echt een stok achter de deur.

Heb je je doelen bereikt?

Ja, ik ben 10 kg afgevallen en voel me heerlijk! Ik merk dat mijn heup nu minder belast wordt. Ik ben ook blij dat ik al mijn kleding weer aan kan. Mijn doel is nu om mijn gewicht stabiel te houden rond de 64 kg.

Zou je Gezond Leven Diëtisten aan anderen aanraden?

Ja, ik vind jullie begeleiding heel fijn. Ik zou ook zeker PowerSlim aanraden.

We zijn ontzettend trots op Marijke! Je ziet haar stralen!

Wil je ook afvallen met PowerSlim? Maak een afspraak voor een gratis intake gesprek!

VOOR EN NA 

Ook interessant om te lezen

omslag blog 29 6 21

Wat is Intermittent Fasting?

Intermittent fasting is geen speciaal dieet.Het is een andere manier van het indelen van je eetpatroon.Met intermittent fasting eet je binnen bepaalde tijden en daarbuiten

Lees verder »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *