Marijke is in maart bij ons gestart met het PS Food & Lifestyle programma. Inmiddels is ze 10 kg afgevallen en heeft ze haar doelen bereikt! We zijn ontzettend trots op haar en hebben haar geïnterviewd.

Waarom heb je een afspraak gemaakt bij Gezond Leven Diëtisten?

Ik heb artrose in mijn heup en moet te zijner tijd geopereerd worden. Omdat ik de afgelopen 2 jaar al heel wat operaties achter de rug had, leek het mijn huisarts beter om de heupoperatie even uit te stellen. Zij adviseerde me om in de tussentijd af te vallen want mijn overgewicht belastte mijn heup te veel (ik was na het stoppen met roken 4 jaar geleden ruim 10 kg aangekomen). Ik gaf aan dat ik wel graag wilde afvallen, maar dat het me zelf niet lukte. De huisarts verwees me toen naar jullie.

Wat vond je van het voedingsadvies?

Tijdens het intakegesprek kwam de optie om af te vallen met behulp van PS. Food & Lifestyle (voorheen: PowerSlim) ter sprake. Dit leek me ideaal. De maaltijdvervangers zijn lekker en zorgen voor een goed resultaat. Ik heb ook geleerd om anders te eten en ik heb ontdekt dat mijn behoeftes zijn veranderd. Ik ontbijt niet meer met een croissantje maar met een heerlijke muesli. Ook heb ik geleerd dat het goed is om elke 2-3 uur iets te eten, want dan honger je jezelf niet uit en voel je je veel prettiger en daarnaast houd je het dieet beter vol.

Ik vind wel dat er een kostbaar prijskaartje aan hangt. Echter, omdat de resultaten heel goed zijn, vind ik het dit zeker waard!

Wat vond je van de begeleiding van de diëtist?

Heel plezierig. Ik vind het fijn dat ik vrij word gelaten in hoe ik het programma wil volgen. De wekelijkse afspraken zijn echt een stok achter de deur.

Heb je je doelen bereikt?

Ja, ik ben 10 kg afgevallen en voel me heerlijk! Ik merk dat mijn heup nu minder belast wordt. Ik ben ook blij dat ik al mijn kleding weer aan kan. Mijn doel is nu om mijn gewicht stabiel te houden rond de 64 kg.

Zou je Gezond Leven Diëtisten aan anderen aanraden?

Ja, ik vind jullie begeleiding heel fijn. Ik zou ook zeker PS. Food & Lifestyle aanraden.

We zijn ontzettend trots op Marijke! Je ziet haar stralen!

Wil je ook afvallen met PS. Food & Lifestyle? Maak een afspraak voor een gratis intake gesprek!

Gezond Leven Diëtisten is een diëtist in Den Haag, maar ook een online diëtist. Onze diëtisten genieten ervan om iedereen te helpen de beste versie van zichzelf te worden door gezond te eten en bewust te leven. Of je nou fitter wilt worden, gezond wilt afvallen of hulp wil bij een bepaald ziektebeeld; wij hebben de kennis en expertise in huis. Ga jij de uitdaging aan en geef je ons de kans om jou te helpen? Meld je dan snel aan.

Meer weten over PS. Food & Lifestyle? Neem dan eens een kijkje op hun website.
Bekijk ook onze instagram en facebook pagina om op de hoogte te blijven van al onze recepten, tips en nieuwste producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *