Wat is PowerSlim?

PowerSlim is een programma met producten voor afslanken dat je volgt onder persoonlijke begeleiding van de Gezond Leven Diëtisten. Alle Gezond Leven Diëtisten zijn gecertificeerde PowerSlim coaches. Zij ondersteunen jou met behulp van dit programma bij het krijgen van een gezonde en evenwichtige levensstijl. Je hoeft daarbij niet minder of eenzijdig te eten, maar krijgt nieuwe eetgewoonten aangeleerd. PowerSlim helpt naar eigen zeggen om de juiste balans te hervinden.

Hoe werken de producten van het PowerSlim dieet?

Het PowerSlim afslankprogramma is een koolhydraatarm en eiwitrijk dieet. Het principe hiervan is dat slechte koolhydraten en ongezonde vetten worden vervangen en dat meer eiwitten worden gegeten. Hiervoor heeft PowerSlim speciale producten die je in onze webshop kunt bestellen. Door online de PowerSlim producten die je nodig hebt te kopen, behaal je de doelen die je voor ogen hebt zonder te moeten zoeken naar koolhydraatarme producten.

De verschillende fasen van PowerSlim

Het afslankprogramma van PowerSlim bestaat uit drie fasen met zes maaltijden per dag. Je persoonlijke coach zal met je samenwerken om realistische doelen te stellen die overeenkomen met je persoonlijke achtergrond en verwachtingen. Met de ondersteuning van je persoonlijke coach integreer je deze afslankdoelen in je leven. De eerste twee fasen bestaan uit gewichtsverlies en de laatste fase is een onderhoudsfase. Voor elke fase kun je de PowerSlim producten die je nodig hebt eenvoudig online bestellen.

Voordelen van PowerSlim

Het PowerSlim programma en de bijbehorende producten die je bij ons online kunt kopen heeft de volgende voordelen:

 Een behandelplan afgestemd op jouw persoonlijke situatie
 Lekkere producten
 Verantwoord voedingspatroon
 Makkelijk vol te houden
 Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte koolhydraten
 Behoud van je spiermassa

Heb je interesse in PowerSlim?

Dan maak je eerst een afspraak voor een kennismakingsgesprek bij één van onze Gezond Leven Diëtisten. Vervolgens stellen zij een behandelplan voor je op dat is aangepast aan jouw persoonlijke doelen. Daarna kun je de PowerSlim producten die je nodig hebt eenvoudig online kopen.

PowerSlim workshops

Wij organiseren regelmatig PowerSlim workshops. De workshop is bedoelt om kennis te maken met PowerSlim producten die je bij ons kunt bestellen en het programma. Als blijkt dat het programma bij je past, kun je er meteen voor kiezen om het hele programma bij ons te volgen. Tijdens deze workshop van ongeveer een uur krijg je uitgebreide informatie over PowerSlim. PowerSlim is geen dieet, maar een verandering van je leefstijl. Het is een programma waarbij je niet mínder gaat eten, maar anders leert eten.
De prijs van een workshop is €30,-

PowerSlim producten

Het PowerSlim dieet bestaat vooral uit maaltijdvervangers en koolhydraatarme recepten en producten. Het assortiment bevat meer dan 120 voedingsproducten om uit te kiezen. Van ontbijt producten tot lunch en maaltijdproducten, maar ook heerlijke tussendoortjes en dranken. Alle PowerSlim producten zijn online te bestellen. Je kan ze thuis laten bezorgen, maar nog gemakkelijker is om de PowerSlim artikelen online te kopen en op te halen in één van onze locaties. Heb je vragen? Neem contact met ons op door te bellen naar 070 3268983 of vul het contactformulier in.

Schrijf je in voor één van de workshops en krijg grip op gezond leven.

Workshop Agenda

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen. Klik op de titel van een workshop om meer over de workshop te lezen en/of je direct aan te melden 

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Gezond koken met een verspakket
Van Tanisha Pahladsingh / november 30, 2020

Gezond koken met een verspakket

In de praktijk horen we het regelmatig: “Gezond en vers koken kost me te veel tijd”. Verse gerechten bestaan vaak...

Lees verder
Witlof smaakt naar kauwgom: de gevolgen van geur- en smaakverlies na COVID-19.
Van Tanisha Pahladsingh / november 25, 2020

Witlof smaakt naar kauwgom: de gevolgen van geur- en smaakverlies na COVID-19.

“Ik eet omdat het moet”, vertelde een cliënte op mijn spreekuur. “ik heb geen trek, en eten klaarmaken kost me...

Lees verder