PS. Food & Lifestyle

Zet vandaag samen met PowerSlim de eerste stap naar een gezonde levensstijl!

Met PS. Food & Lifestyle werk je toe naar een gezonde levensstijl en het vinden van de juiste balans. Geen lastig dieet, maar lekkere en smakelijke gerechten. Een eetpatroon wat gemakkelijk te volgen is, dat bij je past en dat je kunt blijven volhouden. Het resultaat op de lange termijn vinden we namelijk enorm belangrijk. Bij Gezond Leven Diëtisten sta je er daarom niet alleen voor. Onder persoonlijke begeleiding investeer je in een gezond leefpatroon en verander je jouw eetpatroon. Samen op weg naar een vitaler en zelfverzekerder leven dat je kunt vasthouden!

PowerSlim

Jouw PS. Food en LifeStyle voedingscoach

We begrijpen dat het soms best even pittig zal zijn. Je voedingspatroon veranderen gaat natuurlijk niet zomaar. Daarom hoef je het niet alleen te doen. Wij staan als deskundige coaches voor je klaar om je daarbij te helpen. We zijn betrokken bij jouw situatie, we geven je tips en voedingsadviezen  en dat extra steuntje in de rug op moeilijke momenten.

Elke week bespreek je samen met ons uitgebreid je vooruitgang en doorloop je simpel en doeltreffend de drie fases van het PS. Food & Lifestyle programma. Zo werk je toe naar een gezonde levensstijl die je ook ná het programma volhoudt. Want ook na het behalen van je doel blijven wij gewoon voor je klaar staan! Met een jaar lang na begeleiding leer jij om je gezonde eetpatroon dit keer ook écht door te zetten.

Weten wat onze begeleiding  voor jou kan betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak!

Voordelen van PS. Food & Lifestyle:

cropped blad logo gld 100x100 1

Intensieve begeleiding van je voedingscoach

cropped blad logo gld 100x100 1

Een persoonlijk voedingsplan

cropped blad logo gld 100x100 1

Lekkere producten en makkelijke recepten

cropped blad logo gld 100x100 1

Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte koolhydraten

cropped blad logo gld 100x100 1

Behoud van je spiermassa

cropped blad logo gld 100x100 1

Een jaar lang begeleiding na het bereiken van je doel

2019 05 07 PowerSlim campagne Notel 421940 1 1

Heb je interesse in PS. Food & LifeStyle?

Dan maak je eerst een afspraak voor een kennismakingsgesprek bij één van onze Gezond Leven Diëtisten

*Jouw gezondheid is het allerbelangrijkst. Daarom zijn we nu extra voorzichtig. Begeleiding via een telefonisch consult is daarom mogelijk! Ook staat wij klaar voor al jouw vragen via e-mail. 

Wat mag je eten?

De kracht van PS. Food & Lifestyle? Niet minder eten, maar anders eten. We weten hoe lastig het is om de juiste balans te vinden tussen verantwoord en lekker eten. Daarom leren wij  je smakelijk én gezond eten. Zo houd jij een verantwoorde levensstijl pas echt vol.

Het programma bestaat uit een voedingspatroon op basis van koolhydraatarme en eiwitrijke producten. Met ongeveer zes maaltijden per dag eet je uitgebalanceerd, gevarieerd én lekker. Denk hierbij aan de combinatie van PS. Food & Lifestyle producten met onder andere groenten, vlees en vis. Je leert wat gezond eten precies inhoudt en we geven je tal van handige tips en eenvoudige recepten. Met PS. Food & Lifestyle kun je genieten, op een verantwoorde manier!

Powerslim producten 1