• Professionele begeleiding
  • De juiste afslankproducten
  • Meerdere locaties in de regio Den Haag

Ontvang voedingsadvies voor uw darmklachten in Den Haag

Voor voedingsadvies om jouw darmklachten te verminderen, ben je van harte welkom bij onze praktijk in Den Haag. Wij van Gezond Leven Diëtisten zijn uw betrouwbare en ervaren specialist voor het creëren van een gezond leefstijl waarbij je lekkerder in je vel zit.

Voedingsadvies voor het verminderen van darmklachten in Den Haag

Wanneer je darmklachten ervaart, kan dat zowel ongemakkelijk als pijnlijk aanvoelen. Vaak ligt de oorzaak van deze pijn bij de voeding. Je kunt een hoop darmklachten voorkomen, als je maar weet wat voor soort voeding je mag innemen. Je vermindert jouw darmklachten ook als je weet welke voeding het beste is voor gezonde darmen. Kom daarom bij ons langs voor voedingsadvies voor het verminderen van jouw darmklachten in regio Den Haag. Een van onze voedingsdeskundigen bekijkt dan samen met je wat het beste is voor jouw lichaam en welke producten je het beste kunt vermijden.

Maak een afspraak

Als je interesse heeft om voedingsadvies te ontvangen voor het verminderen van vervelende darmklachten, dan ben je van harte welkom in onze praktijk in Den Haag. Maak hiervoor een afspraak bij een van onze diëtisten. Je bereikt ons via het contactformulier, maar je kunt ons ook bellen via 070 3268983. Ook als je vragen heeft over onze diensten of over onze producten, zoals onze caloriearme sauzen of caloriearme producten. Of als je bijvoorbeeld diabeet bent of gewoon een gezonde levensstijl wilt hebben.

Schrijf je in voor één van de workshops en krijg grip op gezond leven.

Workshop Agenda

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen. Klik op de titel van een workshop om meer over de workshop te lezen en/of je direct aan te melden 

Gezond koken met een verspakket
Van Tanisha Pahladsingh / november 30, 2020

Gezond koken met een verspakket

In de praktijk horen we het regelmatig: “Gezond en vers koken kost me te veel tijd”. Verse gerechten bestaan vaak...

Lees verder
Witlof smaakt naar kauwgom: de gevolgen van geur- en smaakverlies na COVID-19.
Van Tanisha Pahladsingh / november 25, 2020

Witlof smaakt naar kauwgom: de gevolgen van geur- en smaakverlies na COVID-19.

“Ik eet omdat het moet”, vertelde een cliënte op mijn spreekuur. “ik heb geen trek, en eten klaarmaken kost me...

Lees verder