• Professionele begeleiding
  • De juiste afslankproducten
  • Meerdere locaties in de regio Den Haag

Voedingsadvies voor PCOS in Den Haag

Als je voedingsadvies wenst voor het verhelpen van uw klachten van PCOS, helpen wij je graag verder in onze praktijk in Den Haag. Gezond Leven Diëtisten is jouw betrouwbare partner waar deskundige diëtisten werkzaam zijn met jarenlange ervaring.

Ontvang voedingsadvies en verminder PCOS dankzij onze diëtisten in Den Haag

Een van de meest vervelende dingen die je kan overkomen, is PCOS. Bij Vrouwen die PCOS ervaren, groeien er cysten op de eierstokken. Dit kan als gevolg hebben dat de vruchtbaarheid wordt aangetast. Als je voedingsadvies zoekt om jouw klachten van PCOS te verminderen en zelfs te voorkomen, dan helpen wij je graag verder in Den Haag. Je bespreekt dan samen met een van onze diëtisten in Den Haag de ernst van de PCOS die je ervaart en vervolgens wordt er een voedingsadvies voor je opgesteld.

Maak gerust een afspraak

Ben je geïnteresseerd in het verkrijgen van voedingsadvies door onze diëtisten in Den Haag om jouw PCOS-klachten te verminderen? Maak dan vandaag nog een afspraak. Je bereikt ons via 070 3268983. Heb je een vraag over voedingsadvies van onze diëtisten voor het verlagen van bijvoorbeeld jouw cholesterol of om gezond af te vallen? Of heb je bijvoorbeeld een vraag over ons assortiment aan gezonde producten, zoals de voedingssupplementen van Orthica of onze caloriearme sauzen? Laat het ons gerust weten.

Schrijf je in voor één van de workshops en krijg grip op gezond leven.

Workshop Agenda

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen. Klik op de titel van een workshop om meer over de workshop te lezen en/of je direct aan te melden 

Gezond koken met een verspakket
Van Tanisha Pahladsingh / november 30, 2020

Gezond koken met een verspakket

In de praktijk horen we het regelmatig: “Gezond en vers koken kost me te veel tijd”. Verse gerechten bestaan vaak...

Lees verder
Witlof smaakt naar kauwgom: de gevolgen van geur- en smaakverlies na COVID-19.
Van Tanisha Pahladsingh / november 25, 2020

Witlof smaakt naar kauwgom: de gevolgen van geur- en smaakverlies na COVID-19.

“Ik eet omdat het moet”, vertelde een cliënte op mijn spreekuur. “ik heb geen trek, en eten klaarmaken kost me...

Lees verder